Vlast tvrdi da respiratora ima dovoljno, a hitno nabavlja nove

Ministarstvo zdravlja raspisalo javnu nabavku opreme

Ostavite komentar


  1. Svaka izjava im je laž! ja ne verujem ni da je samo 19 zaraženih! ima ih verovatno x 10 minimum! I ove podatke,o broju zaraženih, su spremni da slažu, dajem glavu!!

  2. Mrzitelji hoće da stvore paniku i haos . Bezumlje i podlost im je na visini.

    1. Kako je moguće stvoriti paniku i haos u državi koja je u zlatnom dobu, plate nikad veće, nezaposlenost nikad manja, a BDP raste kao kvasca na toplom?!!!
      Ali srećom, tu ste vi botovi da sprečite paniku i haos. Na primer, zasmejavaći normalan svet ovakvim komentarima.

  3. Cak i da hocemo da se koliko toliko zastitimo nosenjem maski, maske nigde ne mogu da se nabave. Nijedna apoteka nema maske. Kako vlada Srbije misli da se stanovnistvo zastiti.

  4. Ma kome trebaju respiratori,jevtinija je rakija,a pare moraju da se čuvaju za stadione,jarbole i još važnih stvari.

  5. I da zvanično dobijemo informaciju koliko ima respiratora veliko je pitanje koliko od njih je ispravno. Pouzdano znam da bilnica u Požarevcu ima jedan respirator i da je godinama u kvaru. Od ovog virusa samo Bog može da nas spase. Na Lončara i njegovu mafiju ne računajte.

  6. Lazu kako otvore usta.Sad nabavljaju respiratore.Bitan je BG na vodi,stasioni,panciri a za narod beli luk i rakija.Nemacka ima 25000 respiratora i ne znaju da li jr dovoljno a kod nas nema niko informaciju koliko imamo i da li su ispravni.Ako dobiju izbore treba da nestanemo kao narod.

  7. Pametan čovek mora da se uzdrži
    od mešanja u poslove koji nisu u domenu njegove struke .
    Poručujem A Vučiću da „ne bude u svakoj čorbi mirođija“ .
    Dovoljno ima posla oko normalizovanje obe države Srbije, koja je iskočila iz svih Ustavnih i zakonskih odredbi… I sve više liči na cirkus neukih veterana…

  8. Italija ima nešto preko 5000 respiratora i kažu da je premalo, trebali bi sada da imaju barem 7500. Ako uzmemo u obzir populaciju, onda bi morala Srbija da ima najmanje 2500 respiratora. Koliki je broj tih u Srbiji neka kaže g ministar.

  9. sve je laž . najpošteniji, dr death, onaj dr šaljivdžija i ostali su do pre dva dana tvrdili da poseduju dovoljne količine svega neophodnog u borbi sa virusom, pa i ovih respiratora . nestorović je , a da mu to nije bila namera , u jednom bio u pravu . ovaj virus je smejurija u odnosu na virus novoradikalštine , naročito njenog nultog pacijenta .

  10. I šta je tu čudno, znamo gde i s kim živimo, zar ne?
    Nije valjda neko očekivao da će bilo ko iz vlasti izaći u javnost i otvoreno priznati nemamo dovoljno aspiratora, nismo spremni i kao i uvek, uzdamo se samo u sreću?!
    Ne, kao i obično, u javnosti lupetaju da je sve spremno i da sve je u najboljem redu (a Brnaba nas još i zasmejava hvaleći se čak i da smo spremniji od mnogih zapadnih država!), a ispod žita, po sistemu tovljenja praseta pred Božić, panično nabavljaju respiratore i pokušavaju da bar za mrvicu poprave jedno vrlo loše stanje!

  11. Nisu vazni samo respiratori nego i citava oprema za reanimaciju,prostorije,medicinsko osoblje,koje treba zastititi i sl.

  12. Izlizano providna propaganda …ko ce isporucite respiratore i to pod “ hitno “ kada nema novca ni za maske ili preventivne testove a na placxanje ce morati da traze preko sns sudova

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.