Komšić: Vlasti u Srbiji prećutno ili direktno podržavaju srebrenički genocid

Član Predsedništva BiH za Danas uoči obeležavanja godišnjice masakra u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Ja kao obican gradjanin Srbije bio morao da imam nesto sa slucajem Srebrenica, samo zato sto bi neki politicar nesto priznao ili ne? Suludo.

  2. Vlasti u Srbiji niti prećutkuju niti podržavaju taj opštinski genocid, koji je osmišljen kao nastavak antisrpske politike u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da se Republika Srpska prikaže kao genocidna tvorevina, koju treba uništiti, a Srbi, kao genetski zločinci, u daleko većem stepenu nego što su bili Nemci?! Srbi bi, po tom scenariju, trebali da postanu sinonim zla, koji će preko filmova, potom TV emisija u kojima će gostovati nejeminentniji srbomrsci i belosvetski plaćenici, zatim putem publikacija i naručenih „povijesničara“, uspeti da potamne „slavu“ Nemaca i zbrišu sve ono što je vezivano za nacističku Nemačku. Srbi bi, generalno, trebali da preuzmu tu zločinačku ulogu Nemaca, o kojoj se više ne bi pričalo. Na scenu bi, kao kolektiv i kao „ovejani“ negativci, stupili Srbi. Ta uloga bi bila satanska kombinacija holokosta i Staljinovih gulaga. Ali, čak, da srpsko rukovodstvo i zauzme stav, koji bi zadovoljio gospodina Komšića i njegovu bošnjačku bratiju, svima mora biti jasno, da 99% srpske populacije, nikada neće prihvatiti „istine“, koje su zasnovane na montiranim i fingiranim sudjenima u Hagu, niti će medijska satanizacija izazvati efekat koji deo medjunarodne zajednice i Bošnjaci očekuju već, sasvim suprotno. Takav odijum, niko ne može da zabrani nijednim zakonom niti bilo kakvom političkom odlukom. Hag i deo medjunarodne zajednice su sami sebe dezavuisali i obesmislili. Jednostavno, laž nikada neće postati istina u najvećem delu ovoga naroda.

  3. Srbiji treba neko, covek poput Zeljke Komsica . No, Srbija ima svog idola, necoveka po istom imenu : Zeljko Raznatovic, sa lepom biografijom ubice, pljackasa, gsngstera i moralne nule, sto je i uslov za uspeh kod nas.

    1. Vama, čini mi se, nije krivo što su i muslimani imali sijaset „Muja i Ćela“, koji su krali, klali, silovali i ubiujali, već Vam je krivo što je takvih bilo i na drugoj strani pa ovi vaši „sveti ratnici“, nisu mogli da se razmahnu od njih?!

  4. Srebrenica gubi svoj pravi znacaj her se sahranjuju umrli iz svih krajeva bosne p cak I prirodnom smrcu to rade. Na stetu svog narodA

  5. Šta ovog briga o mišljenjima nekog tamo naroda ( on ga sigurno neće promeniti), neka vodi računa o narodu koga on predstavlja (a mislim da to ne radi) i od sve trojice je najgori, tj. najlošije se postavlja prema politici u regionu.

  6. Komšić: Vlasti u Srbiji prećutno ili direktno podržavaju srebrenički genocid.
    Sve vlasti od Milosevica do danas to podrzavaju…zasto stalno brisete moje komentare…jutros sam poslao komentar sada ga nema???

    1. Zato sto su ti komenhtari dosadni. Bolje idi da prekopavas nesto.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.