Vođa Levijatana: Slučaj hapšenja naših članova prenapumpan

Jovo Bakić: Ekstremisti u službi mafijaškog režima

Ostavite komentar


  1. Vidi se da ovi tetovirani momci obožavaju životinje, posebno vole pse, pod uslovom da nisu policijski psi, naročito oni što drogu nanjuše.

  2. Ma oni se tako izjašnjavaju po nalogu BIA jer Liberalno= Slobodno a Svemogući je sloboda i stavaranje.***Ovo je još jedana perfidna podvala BIA da se ogadi NEW AGE a koji za cilj ima osavremenjivanje religijskih tumačenja i sedište je u UN New York i platforma je za mir i stabilnost u svetu I Evropi-* OSCE zbog toga koriste prefix NEO.Radi se o žestokim fašistima pod direktivom BIA koji se kriju iza kućnih ljubimaca koje zloupotrebljavaju.Kad smp kod toga u pralament je ušao SPAS /*Ex Dveri Glišić-takođe klerikalni fašista.POŠTO SAM JA MESIJA New Age-a žele da me kompromituju,a prevaren sam potpisao njihovu peticiju za spašavanje životinja jer su ih na N1 podvalili kao grupu za zaštitu životinja.Osim toga ja nosim brend DR.MARTENS i to isto je poslužilo šefu Šabačke BIA kao platforma za konstrukcije sa ciljem kompromitovanja.OVO NEĆE PROĆI! Inače šef BIA Šabac je pravoslavni fanatik/četnik a ja sam dete iz mešovitog braka a sestra ni je bila visoki oficir za ljudska prava u posleratnoj BiH i smenila je gradonačelnika Kaknja/ SDA-nacionalistička Bošnjačka stranka tako da su i OSA I BIA sinhronizovano opsesivni u osveti i očuvanju zatucanog konzervativizma koji exploatišu da bi antagonizovali različite etničke grupe / Zavadi pa vladaj doktrina.

  3. Kada je neko iskompleksiran zato što je jevrejskog porekla. C, c, c, c, …
    E, moj Bihali, seti se deda-strica, časnog i učenog čoveka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.