VOICE: Od RTV-a kontroverznim agencijama još 200 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. ovaj lopovluk prosečan glasač SNS ne može ni da shvati a zamislite tek koliko ljudi će uopšte da čuje za ova lopovska posla kad su nam mediji blokirani za kritiku vlasti.

  2. U RTSu je stanje jos gore. Dosli smo, necijom greskom u mejlu, do preliminarne krivicne prijave protiv Upravnog odbora JMU RTS i vodja sva tri reprezentativna sindikata, u kojoj ih njihov direktor Vasko Vasovic optuzuje i proziva za krsenje vise zakona. Za odobravanje nekoliko hiljada po RTS i drzavu stetnih ugovora u iznosu vecem od 30 miliona evra u proteklih 5 godina. Nezakonita zaposljavanja, nezakonita isplata otpremnina u saradnji sa sindikatima, neuskladjenost kolektivnog ugovora sa zakonskim aktima, nezakonito plasiranje dobiti, fiktivne radne liste, enormne kolicine novca isplacene izmisljenim statistima, iznajmljenoj tehnici, laznim saradnicima, privatnim advokatskim kancelarijama pored RTSove pravne sluzbe, ispumpavanje novca preko privatnih firmi, ciji su vlasnici vec sudski gonjeni i osudjivani za privredni kriminal, trgovina uticajem, gubitak gledanosti, ugleda, medijske moci i respektabilnosti, preterano finansiranje sopstvenih nekvalitetnih projekata koje nece niko da kupi, smanjenje primanja zaposlenih i maskiranje toga dodelom bedne socijalne pomoci, promovisanje i nagradjivanje neradnika, neznalica i nesposobnih, a potpuna marginalizacija strucnog kadra… Sprega Upravnog odbora, sva tri sindikata i kompletnog rukovodstva RTS, bacila je javni medijski servis na kolena, ali se on jos uvek odrzava na aparatima, bar dok ne prodju izbori…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.