Vojni sindikat je narušavao državnu i vojnu „idilu prikrivanja podataka”: Vojni analitičar Aleksandar Radić o privođenju Novice Antića

Ostavite komentar


  1. Vojska je toliko srozana da je postavljenje vučevića na mesto ministra jedino i loĝično, samo poltroni i beskičmenjaci savršeno odgovaraju ,,knjazu jututunskom,, !

  2. Kad će već jednom da se shvati da je na
    vlasti KOMUNISTIČKI
    REŽIM ,kapitalističke
    provenijencije.Mogu
    da menjaju imena i
    da se interesno pres
    trojavaju ali UDBA I
    KOS i dalje vladaju u
    svim segmentima sr
    pskog društva.Toliko
    su se osilili da se ovo neće dobro zavr
    šiti,po gradjane.

  3. Radiću ne talasaj, gde ima sindikat u vojsci? Dotični da izađe iz vojske, osnuje stranku i onda nek lupeta šta oće.

  4. G-dine Radiću,nisam od Vas očekivao navijački tekst.Vas kao analitičara rado čitam.I sam sam PVL i poznajem dosta dobro stanje u VS.Pitanje za Vas:šta će biti ili šta će se desiti ukoliko se ispostavi da su informacije o proneveri novca i ostalim muljanjima tačne?Da li će te i Vi kao i mnogi koji ga sada brane,izaći sa drugim tekstom?Nećete .To što mu je otac penz.vojno lice ga ne abolira odgovornosti i to mu je otežavajuća okolnost jer nosi i njegov obraz koji je ostavio u VS odlazeći u penziju.Raspitajte se malo o Vojnom sindikatu medju ostalim pripadnicima VS .Verujem da će te promeniti mišljenje o istom.

  5. A zbog cega je Novica Antic uhapsen ? Koja je realna optuzba ? Kako to m ilsi celavi kepec da koristo drvene motke u odbranu svog vazalskog polozaja i njegovog sultana ? To mu i iz Kragujevca necemo dozvoliti jer smo sutra na ulicama.

  6. Evo odmah se botovi javljaju i štite najvećeg štetočina u vojsci a to je tehnički ministar odbrane i predsednik SNS-a. Srozali ste vojsku tako da neće imati koda radi u vojsci. Veliki je odliv vojnika podoficira i oficira. Samo gledajte i uživajte stoko iz SNS-a.

  7. Država se brani vojnim, a ne sindikalnim akcijama kao što su svinjske polutke i slično.

  8. To je faca koja je svojevremeno opravdavala uništavanje vojske, čist nato lobista sa liste , samo on najviše zna i niko drugi, bljaazgarije sa manom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.