Vojni sindikat Srbije: Milomir Marić pljunuo u lice svim vojskovođama i herojima

Ostavite komentar


  1. Maric je parazit drustva, bolestan covek i verovatno nikada nebi mogao biti oficir niti vojnik. Takvi ljudi su ljubomorni na fizicki i psihicki zdrave ljude, jer mu je jasno da on nikada to nije bio.

  2. Marić je preterao u svakom pogledu,
    pravi sprdačinu na „račun “ Srpske istorije ,vojskovođa …

  3. Vojsko, glasaj za opoziciju u aprilu, pa da čistimo Srbiju od raznih Marića, Hepija, Pinkova i ostalog treša.

  4. Za mene „glupog i primitivnog oficira“, koji je sve škole završio sa srednjom ocenom višom od ocene 9,50, nije neočekivana izrečena ocena Milomira Marinća. Dugo je prikrivao svoje pravo i iskreno mišljenje o srpskim oficirima koje priznaje sav normalan svet na čitavoj zemljinoj kugli. Iz njegove sramne ocene jedino je tačno naše socijalno poreklo, koje je slično i Teslinom i poreklu naših drugih slavnih predaka, koga se ne stidimo. Mi se ponosimo našim ekonomskim poreklom jer smo velike uspehe postizali u neravnopravnoj borbi sa vojnicima iz najbogatijih zemalja sveta.

  5. Marić je ponovo zaglavio u bolnicu. Dobio je lakši potres mozda. Neko je nehotično šutnuo nogom u zadnjicu Vučića i tako je došlo do ove marićeve povrede.

  6. On je tim rečima plhunuo sebi u lice, jer ga prvo osoba sa kojom živi ponižava i gazi. Pa na kraju su mi krivi srpski heroji? Sram da ga bude

  7. Koji crni vrhovni komandant, pa jedini je unto 1980 a ovo sve nadrikomedijashi.

  8. E jeste i našli list preko koga će te se obratiti
    Pa taj list vređa dostojanstvo svakog građanina Srbije
    Favorizuju se srpski neprijatelji i izdajnici i promoviše najveći talog društva

  9. Maroc je totalno prolupao od korone posto ga dva put dosad spopala. Ako ga još jednom uhvati moraće u ludnicu

  10. Opisao je njega Tijanić najbolje i najslikovitije. Doduše ni sam nije bio ništa bolji.

  11. Nikoga ne treba vređati i izrugivati se, jer to nije lepo a ni hrišćanski. Što se tiče vojske i ratova na ex Yu prostorima, to su uvek bile političke smicalice i vojni komandanti svih zaraćenih strana bili su pristrani za svoju veru i naciju. Tako je i danas. Bilo da se radi o ratu ili miru, vojske ovog sveta su uvek simbol razdora i povoda za nove sukobe, jer im je u prirodi da se spremaju za nove ratove i agresije izmišljenih potencijalnih napadača. A da ne govorim o onima koji danas drmaju privredom Balkana a svoj kapital su stekli mutnim radnjama i švercom ili čak ‘lešinarenjem’ tj. odlaskom na ratišta praznim kamionima i traktorima, da bi se s njih vraćali prepuni tehnike i drugih stvari iz opljačkanih kuća i prodavnica, a čak i pljačkanjem leševa, jer im je bilo dopušteno iz vojnih vrhova da to rade! Njihovi sinovi i unuci danas vozaju skupe aute i odmaraju se na tropskim destinacijama na osnovu nečijeg gubitka i možda nasilne smrti. Naravno čast izuzecima koji nisu okrvavili ruke i ni metak nisu ispalili već su odbili uniformu i pušku i čak išli u zatvore rađe nego da pucaju na ljude. Takvi su bili Jehovini svedoci širom bivše Jugoslavije i Balkana. Tuđman nije nikoga od svedoka terao u zatvor jer je znao da su miroljubivi i da neće učestvovati u pokoljima ni na jednoj od zaraćenih strana.

  12. Nije Maric daleko od istine,a cast su pokazali vasi ,,heroji,, dzenerali Mihajlovic i Mladic.Svaki normalan srbin treba da se stidi tih fasisticki dzenerala.

  13. Pa on je mislio na trenutno stanje u vojsci ,ipak je Vulin bio ministar a Slina je sad a shodno tome, primaju i kurtu i murtu , samo da su dupelisci Vučiću , tako da je s te strane u pravu.
    Ili ti „postavljamo idiote na oficirske polozaje jer bi nas oni sposobni i časni odavno streljali“.

  14. I zamolio bi vojni sindikat da ne upotrebljavaju frazu srpski vojnik kao izgovor malo vas je bilo srpski vojnik a posebno 0d 1991 do 1995. Kakav sindikat vojnik razume ili dezertira i ne treba mu bebi siterka.

  15. Posebno su primitivni u ministarstvu odbrane. Mnogi su svoje kancelarije pretvorili u kafane, flertuju sa koleginicama dok im žene kući kuvaju, peru, peglaju i decu vaspitavaju. Nije vojska što je nekad bila. Ništa pogrešno nije rekao.

  16. Pa možda je čovek u pravu. Ko ga gleda i ko prati program hepi tv (jovanu i slične) verovatno ima ove karakteristike. Uostalom, u jednom intimnom razgovoru Marić je rekao da u svoje emisije dovodi glupe ljude koje može da ismeva. Neka se u tome nadju njegovi gosti

  17. Tog idiota treba blokirati i negledati njegove programe.zatvoriti u samisk da se seti kad je bio u armiji ili je bio glup i nesposoban pa nije isao

  18. Tako nešto moze da izjavi samo totalni idiot. A njegova bahatost je upravo odraz njegove inteligencije. Ne bih se obazirao na izjave idiota.

  19. Nekada u Normalna Stara Vremena, muškarac nije mogao da se oženi ako nije odslužio vojni rok, znam da ova istinita tvrdnja, ne može da dotakne obraz Marića, pošto on odavno i nema Obraz, ali bi trebalo da dotakne nadležnu instituciju u ovoj državi (ako postoji), i da Marića primerno kazni za ovu tešku provokaciju (svinjariju) o vojsci i vojnicima Srbije.

  20. Nasoj vlasti znace samo toliko koliko mogu da ginu za njihov opstanak na vlasti.Nista vise!

  21. Vojska nam je katastrofa, a još gore je novinarstvo. 90% Srba bi bilo spremno da radi u koncentracionom logoru za prosečnu mesečnu platu. Za malu bolju bi komandovali i kolji i pali i…

  22. M. Marić je najveći SMRAD treba ga oterati sa svih TV nije njemu ovo prvi put da vredja trebalo bi i krivično da odgovara.

  23. I sta nije istina u Maricevoj izjavi? U vojne skole idu inteligentnija, vrednija i obrazovanija deca a vojni sistem ih jos nadogradi?

  24. Taj ljigavi i umobolni psihopata nije ni pomena vredan!Glavno da je redovan ucesnik“bunga-bunga proslava“!Neka mu je n’a cast!N’a zalost,ima oh mnogo u Srbiji!

  25. da li je tacno? Alo Ruzvelt ,da nije oficira i vojnika bilo ti nebi danas postojao i kenjao to sto kenjas po netu

  26. Nažalost moralni patuljak ima mogućnost da izjavi ovakvu gadost na nacionalnoj frekvenciji.

  27. Marić je otpad ljudski kao i svako ko ne poštuje ljude koji su žrtvovali sebe zarad nas ostalih, ideala slobode i zemlje Srbije.

  28. Nisam ga licno cula ni videla (da se po pitanju oficira na ovaj nacin izjasnjava) ali ako je tako, to je njegova licna sramota i prostota! Kao javna licnost mora da snosi posledice! I ne može da se vadi na saljiv ton kao komicni pajac koji toboz uveseljava „u pauzi“; on bi naprotiv morao na svaki nacin da izbegava temu casti vojnika oficira i to kao njoj nedostojan! Sram ga bilo danasnjih a pogotovo istorijske proslosti – slavnih imena!

  29. PA IDU GLUPI STO SE TI SEKIRAS KAD SI MEDJU NAJGLUPLJIMA …TVOJA IZJAVA NEMA KARAKTER VAZNOSTI PA AKO MISLIS TAKO ONDA KUPI PRNJE STO PRE…

  30. Dobro ste se setili da ne salutirate vise ministrima retardima koju su pusku videli samo u filmovima. Samo se plasim da ne odustanete. Licno bih volela da se ne izvine a da ne odustanete od ovoga sto ste najavili.

  31. Dokle se vise pozivati na misica stepanovica i ostale iz tog doba to su bili pravi oficiri a ovi danas samo misle kako da se obogate trulo je u vojsci mobing na sve strane odose svi kaže:

    Haoticno je stanje u vojsci svi odose nemogu torturu da trpe

  32. Blata oficire iz bivše sfrj.
    Referendum nije usvojen
    I zato se tako ponaša .
    Ali kad se radi o oficirima .
    Bilo iz kojih doba.
    Javno streljanje po kratkom postupku i neizvodise pred vojni sud.na licu mesta sa overom .
    Legenda.
    Ova vlada je nesposobna za takav poduhvat oni oće široku demokratiju ito tuđu.
    Zatoje baš korupcija i klanovi
    To je velika opaska vređati oficire nema tu izvinjenja.
    Stručno streljanje.
    Drugačije se nerešava akoćemo da budemo civilizovani.

  33. Jer moguće da je to rekao moj suprug se borio na Kosovu i Metohiji zar to treba da bude Sramota Suprug je sad u vojnoj penziji Ratni veteran nisu oni
    nepismeni već Časni ljudi

  34. Puna podrska Milomiru Maricu, za iznetu istinu, u svakom slovu izgovorene recenice. Takozvana Vojska Srbije, ili precizno nazvana pravim imenom “ TERITORIJALNA ODBRANA BEOGRADA“ je 2000 godine izgubila pravo da postoji a marta 2004, je samo tu tvrdnju , potvrdila.

  35. Takvima se dokazuje šta je oficir.
    Metak u čelo sa overom .
    Koste vi da tražite izvinjenje.
    To nedolazi u obzir .jeli uvredio
    Blato oficira streljati.

  36. Milomira Marića treba naterati da se debelo izvini svim Srbima koji su boreći kroz istoriju ostavili svoje živote u zalog slobode i države u kojoj danas mediji nama živi i gospodin Marić. U srpskom rodu vojnik je bio svetao i častan lik, svaka majka, otac, brat, sestra ponosili su se sinom i bratom vojnikom, pa je zato nedopustivo da jedan mumlavac vredna poziv koji je još uvek mediji Srbima najuzvišeniji i najčasniji. Treba njega i njegovu Hepi zatvoriti, a gospodin može i da se vrati tamo odakle je devedesetih podvijena repa pobegao.

  37. Ko je Milomir Marić i koliko „dobro“ radi u interesu srpske stvari, koja se ne može ni zamisliti bez mesta i uloge srpskog vojnika u njoj, na najbolji (prikriveni i smišljeni) način pokazuje činjenica da je njegovo gledanje u Crnoj Gori zabranio veliki ljubitelj srba Milo Djukanović. Pametnom dosta o liku i delu Milomira Marića i njegovom odnosu prema srpskim vojnim veličinama.

  38. Delimicno je u pravu.Sluzio sam Jna.Oficiri vecina pijanci,nadrndani.Cilj im je muciti i maltretirati vojnike besmislenim poslovima.

  39. Takav kilavko i ne može da bude vojnik.
    On samo nalazi i provocira goste,koji mu
    služe da bi se on pametovao.

  40. Maric je davno prolupao pod xitno u penziju. I da se skloni sa tv. I onako je dosadan.

  41. A tko zna kad on govori ozbiljno a kad je u pitanju ironija, sega, zajebancija.To kid njega nitko ne ptepiznaje

  42. VOJNE ŠKOLE U AUSTRO UGARSKOJ SU ZAVRŠILI MNOGI SRBI. NEKI SU BILI NA STRANI AUSTRIJE I ODLIKOVANI. U AUSTRIJSKOJ VOJSCI JE BILO PREKO 5700 SRBA RANJENIKA HRVATA PREKO 4000 I MUSLIMANA PREKO 2000 NEKA ISTORIČARI SUDE O KARAKTERU RATA. ONJIHOVIM MORALNIM PATRIOTSKIM OSOBINAMA NEMAM KOMENTAR.

  43. Maricu,SRAM Vas bilo. U vojne skole I akademiju uvek su isli odlicni djaci,primernog ponasanja. Vojne skole I akademiju zavrsavaju se u Roku,Bez podmicivanja I protekcije. Lekarski pregledi su takodje prolazili psihicki ,fizicki ucenici sa visokom kolicnikom inteligenciju. Moj pokojni suprug je bio u cinu potpukovnika I zavrsimo fakultetu politickih nauka u Zagrebu. Ja Sam diplomirani pedagog I te vase izjave su za najstroziju osudu.

  44. @generalavijacijeupenziji
    Generale stvarno smo imali nevidjeni kadar u vojsci. Desetar Janša sa lovačkim društvom je porazio i isterao daleko moćniju vojsku, i ceo svet mu je aplaudirao. Kad su nam desetari takvi, kakvi su onda Generali? Zveri, ali za grabljenje lokacija na Dedinju i Senjaku. Svim oficirima SFRJ bih oduzeo sve benificije, stanove, kuće jer su izgubili državu. Svakom po zasluzi.

  45. Šta i očekivati od čoveka koji vodi takvu televiziju poput TV Happy, na kojoj nema nijedne emisije iz oblasti kulture ali se zato promovišu „prave vrednosti“ u vidu Parova i sličnog kiča, šunda i primitivizma!

  46. Marić nije NIŠTA pogrešio, kakvo je to zanimanje „vojnik“!? Šta ga razlikuje od „plaćenika“, koji je kod nas, od pre par godina zabranjen poziv!? Zar on za svoje „zanimanje“ ne dobija platu!? Razlikuje ga SAMO to što isti, za novac, ratuje i obučava se za državu. Naši stari imaju sjajnu izreku:
    Đavo nije hteo samo dve stvari, da bude šegrt i da bude vojnik.

  47. Godpodine, Mariću, kao đak generacije u srednjoj školi upisao sam vojnu akademiju i sa ponosom postao oficir Vojske Srbije. To sam učinio iz ljubavi, kao patriota i nakon 19 godina se ne kajem i ponosno ističem da sam OFICIR VOJSKE SRBIJE! Čestito radim i živim, plaćam porez, prevoz i druge državne obave. A gde su drugi? Neka se zapitaju… A i Vi… Živela Srbija! Živela Vojska Srbije!!!

  48. A za taj vojni sindikat, NOB-a sa Kočom, Pekom i ostalim generalima ne postoji???
    Fuj, fuj…

  49. Dobro, sindikalci moraju da zastupaju prava vojnika -ali čemu ovakva frka kada svi znaju da je Marić običan Vučićev podvlakač koji govori ono što Vučić misli. Po meni to o „glupanima“ u vojsci je poteklo od AV -Maric je samo „malomoždani repetitor“ misli Velikog vođe!

  50. Marić je narcisoidna budala!
    Jedan cinik koji sve omalovažava, nije ni čudo što su sve njegove koleginice do sada, a verovatno uskoro i Katarina, morale da odu od njega. Smatra da je pokupio svu pamet ovog sveta, a da ne kažem da je gluplji od 90 posto pripadnika Vojske. Kako ga nije sramota da celu jednu profesiju omaložava, po tome se vidi kakva je osoba. Verovatno pripadnici NATO su mu najpametniji, šteta što nije njihov pripadnik.

  51. Oduvek bilo seoska sirotinja i propali studenti .Ako izuzmemo čadne izuzetke u proteklim ratovima na prvim linijama i u borbi uopšte su bili 90% obični vojnici .mobilisani gradjani i dobrovoljci .Nažalost ima dosta istine ogromna većina parazita sa više nego solidnim primanjima

  52. Zasto se ljutimo. Ko nam vodi zemlju od 2001 god. , koju su sve rasprodali od industrije , banaka , poljoprivrede , Hrvati i Nemci nam pisu udzbenike za skole , zemlja je rasprodata tajkunima, prijateljima , Hrvatima i Arapima. A Srbi ne mogu da prezive. Pojedini politicari u ,,opoziciji ,, su vec bili na vlasti , sve su zivo pokrali. A sada dodju pa pricaju , kad oni dodju da ce nam biti bolje. Plasim se kad se probudimo da mozda necemo ds shvatimo da smo ostali goli. A na kraju zasto se cudimo kakvi su nam novinari , voditelji tv , politicari , sta mladi uce u skoli pravds i zakon istine i postovanja. Sto se tice Marica nije on taj koji isao na Kosova da pravi intervju svom prijatelju… a ne Srbima , da pita kako zive? Znaci sto vise pljujes po Srbima imaces lepu platu. Nadam se samo da cemo da opstanemo ovom zlu , u nadi da ce jednog dana da se zavrsi.

  53. Nije on „pljunuo“nama u lice,on je samo otkrio svoje pravo lice.mislim da bi se trebali izdići iznad njegove izjave .
    Moj otac je bio težak,seljak,a naučio me da se zabrinem na ono KOJE rekao,a ne šta je REČENO.
    Ja lično nešto posebno ne cenim Mariča.

  54. Pas laje,vetar nosi.
    Ta karikatura od nečoveka m.m sigurno ni vojsku služila nije,a kamoli branila državu u ratu.Nije bitno šta je rekao ,već ko je rekao.

  55. Mariću bezmozgoviću pa mora fa te jednom skupo košta tvoj dugi jezik a kratka pamet.zalud toliko zmamja koje si stekao kad si ostao na nivou pijačarke!

  56. Marić pljuje po svima…sta ce rodio se kao ispoljava.
    Kakav novinar takva i drzava.

  57. Da.Marić je u pravu.U vojsku idu budale da ginu za tudje ideale.Vekovima se ratovi vode i vojske obučavaju i šta je narod time dobio.Ništa osim bola,tuge,patnje a carevi,kraljevi,predsednici,mafija koja narod na narod huška uvek se izvuče sa džepovima punim para.Rat počinje i završava se za stolom.

  58. A, gde to postoji vojni sindikat. Gluposti.
    A, Mariceva igra reči je poznata stvar. I zato, ne pišite gluposti.

  59. Davno sam čuo izreku od Srba, a glasi :Ako nisi nizašta onda si za žandara. Prema tome Marić nije u tome prvi, a ovi koji su nizašta mogu se ljutiti, ali izgleda da je tako.

  60. Kao oficir koji je bio u ratu u BiH Kosovu mogu da kazem da Marica niko nebih i primio u vojsku…jel vidite nasta lici..nebih prosao lekarski pregled…lici na auto koji je skrpljen od 4 oltajmera…kao auti koji se voze na Kubi…

  61. Blago nama kad imamo ovoliko strucnjaka za vojsku a vecina su luzeri, kad treba onda se UK..e u have.

  62. Šta reći za Marića i njegovu srećnu TV?
    Narodna izreka kaže: „Budalu ne treba tražiti, on će se sam javiti.“

  63. Vojska postoji gotovo svakoj državi i voleli je ili ne, važna je institucija. Naravno da i u njoj, bez obzira na selekciju, ima i pametnih i glupih i poštenih i nepoštenih. Ova Marićeva generalizacija uvredljivija je od svakodnevnih tabloidnih prostakluka. Morao bi da snosi ozbiljne moralne posledice za ovu izjavu. Inače, ja sam ga „moralno sankcionisao“ odavno. Ne čitam ono što piše niti slušam šta govori. Izjava o vojsci doprlo je do mene preko drugih medija i uverila me je da ne grešim.

  64. Nema rata koga sprski seljaci ne mogu dobiti, ni mira koga srpski politicari ne mogu izgubiti

  65. Pljuje taj godinama svima nama u facu i nikom nista. Sad ce opet da napise neku izjavu da on to nije mislio nego…

  66. Sta li ce na ovo reci vojni veterani sa mosta Gazele…?? Ekolozi gulas tipa….!!

  67. Zasto vojni sindikat vojska nije vatrogasno drustvo postoji zakon i Pravilo sluzbe.Mnigo smo i vojnike razmazili

  68. Tog udbasa treba pod hitno u celiju da se prevaspita a ne da glumi on i Jeremicka botove i nindze.Sram ga bilo da ponizava nekog ko je dao zivot za Srbstvo.

  69. Hvala srpskom herojstvu što izvrši herojska djela nad Crnom Gorom1918, sličnih rabota je sijaset…

  70. Valjda, ko ne ide u vojsku taj nije ni zašta. Marić sigurno nije bio u vojsci pa zato tako i priča. U ostalom on i onako stalno lupeta i me treba ga uzimati za ozbiljno.

  71. Ocito je preterao u druzenju sa velicinama poput onih koji su ozbiljni robijasi velicajuci njihova dela , zastranio skroz ..zabraniti hepi dok se nedozovu pameti a i oduzeti nacionalnu frekfenciju ito to i sa pink nazadnoviziju..

  72. Slažem se sa Maricem da samo primitivci idu za podoficire i oficire. Neradnici koji hoće ceo zivot da dobijaju privilegije od ovog napacenog naroda. A kad se zapuca ajmo narode da ginete…pa sto oni neginu ? Nista bolji nisu ni pripadnici MUP.a koji su u sprezi sa kriminalom….svi do jednog

  73. Maric je rekao istinu, samo je pogresio kod imenovanja jer je „umesto u vojsku“, mislio „u politicare idu najgluplji iz naroda, lezilebovici, lazovi, prevaranti i izdajice“

  74. VSS se našao uvređen sa izjavom Marića,a nikad se nije oglasio na nejednakost i različite aršine po kojima su učešće u ratu priznali aktivnim oficirima,a nisu rezervnim oficirima i vojnicima koji su zajedno bili u oružanim sukobima u RH.

  75. Gospodin Marić ne poseduje gospodske manire, je nije kadar da razlikuje dobro od zla. Žao mi ga je, istinski, možda nije kasno da se pokaje i ogramati.

  76. Ovakve bezsramne izjave se ne mogu nicim pravdati. Pitanje je da li je izvinjenje dovoljno. Svako mora da snosi posledice za svoje reci i svoja dela.

  77. Maric jeste bitanga,ali sta je rekao ,ima tu istine, netreba da vas boli istina. Dok god budete tako razmisljali,bicete u zabludi.

  78. Sram ga bilo, a i vas ostale koji pljujete po vojsci i vojnicima. To treba da je čast i za svakog roditelja, građanina, a i samu državu, da se deca sama prijavljuju i odlaze da služe vojni rok ( koji nije obavezan ). Da upisuju srednje i više vojne škole. To je dokaz da su to pravi ljudi, koji poštuju red, rad u disciplinu. Koji vole i koji su odani svom narodu i svojoj državi, kakva god da je. Sram da ga bude. Danas deca ne znaju ni roditelje da poslusaju i poštuju, a ova deca sama odlaze da slušaju i poštuju. Malo ko bi danas pristao da ide dobrovoljno da mu se naređuje i da radi ono što ni kod kuće ne bi radio. To su prava deca i bice pravi ljudi. Svaka osoba koja je vojno lice zaslužuje svako POSTOVANJE! Neće taj Marić nigde ići ako se zarati, nego idu naša deca, idu vojnici koje on sada pljuje, oni idu da njega i slične njemu brane, dok će on da sedi u toplom i priča budalastine. Upotrebila bih mnogo ružnije reci, ali neću, jer sam i ja majka jednog od tih vojnika koje on vredna, a nama ne priliči da budemo prosti kap on. Ja sam ponosna, jer imam sina vojnika. A sta ima on?

  79. Sa nepunih 20 sam dobio značku primernog vojnika. Bila mi je čast služiti u JNA i služiti svojoj Otadžbini. Grozim se ministara i botova koji pljuju po sopstvenoj vojsci i veličaju tudju vojsku koja je jedino sposobna da sa velike visine baca kasetne bombe na pijace i gađa putničke vozove. Vučić i Hepi TV se gase polako, ali definitivno sigurno. Majmun neopevani….

  80. Lično neverujem u ovu izjavu jer je Marić čovek koji mnogo čita i zna o vojsci ovo je neko podmetanje

  81. Gospodin Maric je sto je zalosno leci svoje bolesne komlekse. Covek koga ne treba mi komentarisati jer da poseduje neko intelektualni nivo nebi bio TU gde je.

  82. Marić je bio i ostao običan šupak…nabijem ga na kurac sve sa šiškama njegovim.

  83. Ako je ovo što sam pročitao tačno, onda je to posao za Tužilaštvo, jer na ovako neprimeren način vređati vojsku zemlje od koje i u kojoj živi Marić bi morao da krivično odgovara.

  84. Za Rada
    Rade , upravu ste ,Marić je više nego smead .
    Sramota je za jednu TV kuću sa nacionalnom frekvencijom da se potpisuje mržnja ,ponižava vojska ,oficiri ,gostuje Čanak i ostale kuge.

  85. NISTA naucili niste balkancu od XX veka. Tamo ste danas gde ste bili pre 100 godina

  86. Ajde ovako, ne znam s cim bi mogao da se slozim sa doticnim, ne gledam tel pa ne znam, ali sta je rekao sto nije tacno?
    I ne znam zasto se vracate daleko u proslost, drzite se poslednjih 30 godina. Koju je to dobru stvar uradila nasa vojska? Pobedila nato, bacala hladnjace sa lesevima u reku, streljala decu i snimala pa pustala na tv? To za vas nisu polumozgovi? Biti osudjen za genocid? Sve sam suvi intelektualac do genija. Nedostaje samo i policija da se pomene u istom kontekstu pa da zaokruzimo.

  87. Pa izvinite gospodo , on pljuje po svim normalnim ljudima vec godinama , a tek sada ga je neko primetio.

  88. ON NIJE NI MOGAO BITI VOJNIK. POGLEDAJTE GA:
    U NJEGOVO VREME BILA JE REGRUTACIJA,
    ZDRASTVENO NIJE SPOSOBAN BIO ZA NIJEDAN ROD U JNA !
    METER I ZILET VISINE.
    MALI LJUDI PATE ZA VELIKIM AUTIMA I VISOKIM ZENAMA. TOLIKO O BOLESNOM MARICU IZ TAKOVA !

  89. Ima u komentarima dosta tačnih činjenica. Jeste, Marić je najobičniji lajavi krelac i to je sasvim očigledno. Tačno je i da treba razdvojiti srpskog vojnika i oficira iz prvog i drugog svetskog rata od onih nakon 1945. godine. Nisu to isti vojnici, iako su Srbi. Ono što je danas srpska vojska je više pitanje za ozbiljnu kriminalističku istragu i Državnog revizora.

  90. Ovu pogan od covjeka treba zatvoriti, a sve njegove idejne projekte strogo zabraniti! Ovo je najveca pogan koju je srpski narod mogao izroditi! Kulturno zatrovao cijeli narod!

  91. Cudnovato koliko dugo je na televiziji po chemu je on toliko doprineo napredak srbije u novinarskom pogledu svaki put kad se gleda njegova televizija chovjek mora da se nanervira od njegovih provokacija,treba ga smjenini i zabraniti mu rad,to je velika uvreds ta vojsku i trkovine srbije…

  92. On je Vuciceva pudlice,kao čovek je nula. Ta televizija i nema dozvolu za nacionalnu frekvenciju jer je bila dečja televizija u sklopu sa tv Avala.Svi na ulicu i taj sljam od televizije zajedno sa dotičnim urednikom poslati na svetilište.

  93. Pa nije bzvz zabranjeno emitovanje ove glupe i bezobrazne televizije u Crnoj Gori!

  94. Nije važno šta je rečeno, bitno je ko je rekao.
    Zašto dajete prostor nebitnoj osobi?

  95. Nisam čuo šta je tačno rekao, a nije daleko od istine.
    Uskih vidika, krutog razmišljanja i ponašanja, dresirano ponašanje..otprilike to ti je vojno lice.

  96. Maric je obicna zamlata.
    Pozove ljude u emisiju i ne da im da progovore, preporucujem mu da odabere temu i odrzi monolog kako bi dokazivao kako je pametan.

  97. Maric je provereni patriota i covek od znanja. Mnogi ne razumeju njegov govor u takvim emisijama. ,,ako kazemo rekli smo ono sto nismo hteli reci. Ako precutimo nismo nista rekli ali smo mnogo precutali.,, Maric je nnapravio obrnutu percepciju stvarnosti. Da bi se desilo upravo suprotno. Naznaciti vaznost i bitnost vojske i vojnika i njenu bitnost u ovom vremenu. Morate pratiti i znati nacin rada ovog velikog i dobrog Srbina.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.