Vojni sindikat Srbije negira navode tabloida o svom radu

Ostavite komentar


  1. Vojska Srbije nije nikada u svojoj istoriji imala ovoliki odliv profesionalnog kadra, a to je najbolji pokazatelj stanja, politizacije i narušenih međuljudskih odnosa .

  2. Jedini način da se gospodin Antić odbrani jeste da dokaze da ovi navodi nisu tačni. Odakle informacije o vilama u Grckoj i apartmanima po banjama? Da li je istina da stvarno je toliki priliv novcanih sredstava i zasto je taj novac korisćen za lično bogaćenje, a ne pomoć onih koji novac daju.

  3. Koliko ja vidim vec duze vreme VSS se prepucava sa svim zivima, nedavno su izneli da su na sasganku prisustvovali i pripadnici G ozdenog puka, zasto zele da javnost dovedu u zabludu, eto voleo bih da mi to objasni rukovodstvo! Kako im onda verovati za nesto drugo?

  4. Ma kakvi bre sindikati u vojsci, to u moje vreme nije bilo, da li je to Evropa? Kaze sindikati zaposlenih u vojsci traze sastanak sa predsednikom, koliko ja znam Novica nije zaposlen u vojsci, ili gresim! Ocigledno je da nesto ne stima vec duze vreme, mozda je bolje da da ostavku, za ovih deset godina kao predsednik VSS nije ucinio mnogo. A sto se tice ovih navoda, stara kaze gde ima dima ima i vatre! Mnogo se nesto brani, tako da…

  5. Novice nikako da objasnis sta je sa izborima u sindikatu, kako se trose pare od clanarine i sto je sa Gvozdenom pukom sto obmanjujete javnost.

  6. Nije mi samo jasno zasto od toliko sindikata u vojsci, toliko u medijima ima ovog sindikata?! I samo oni kukaju da su na udaru a traze isto sto i svi ostali. Gospodo, malo ste se zaigrali s tim kukanjem i blacenjem vojske po medijima, bice da tu ipak ima nesto sto smrdi kod vas…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.