Vojni sindikat Srbije: Smenjivanje na VMA potvrda jednoumlja koje sprovodi ministar Vulin

Ostavite komentar


  1. Da imamo iole vojsku odavno bi izvršila vojni udar!
    Sve su uništili ovi nazadnjaci!
    Vulin Ministar – STRAŠNO!

  2. Sad se javljate, sad kad ste direktno materijalnog ugroženi! Sram vas sve bilo-dozvolili ste sebi da vam vojni dezerter bude ministar. Gde ste onda bili?

  3. Samo napred Vuline , bez promena nema napretka , pod uslovom da su promene u korist onih zbog kojih postojite, ne samo VMA vec svi ostali zdravstveni centri .
    Zasto VMA ne napravi istrazivanje koliko im je penzionera preminulo , makar 2/3 nije smelo da premine .Dajte broj od 2000 godine do danas .

  4. Pre četiri godine sam zato i otišao iz vojnog zdravstva, jer sam shvatio da moja karijera samim tim i život, zavisi od polupismenih i ograničenih vojnih aparatčika sa činovima. Iako sam ispunio sve uslove za to, nisam dobio traženu specijalizaciju.
    Potpisujem se punim imenom i prezimenom da ne ispadne da se krijem. Pozdrav iz Nemačke.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.