Vojni sindikat Srbije: Stefanović da se izvini ili da podnese ostavku

Ostavite komentar

 1. Nešica po svojim moralnim, obrazovnim i menralnim kvalitetima ni mnogo niže funkcije nije dostojan – nikako se ne isplati “ kupovina vremena’ sa njim, naprotiv..

 2. Cene su skočile 25% 50% 100% 500% za osnovne potrebe.Ne znam onda o kakvim uspesima i povećanjima se priča.troši se tako bespotrebno energija koja nam je preko potrebna.

 3. On je bruka za Vojsku Srbije! Kada ce to shvatiti predsednik Vucic? Sto pre smeniti Stefanovica sa brojnim aferama, to bolje za VS i drzavu Srbiju?

 4. Pred ovim ministrom a i onih od ranije pravi genaral nebi trebao da salutira, u svim ozbiljnim zemljama su postavljeni najbolji generali za vojne ministre a kod nas postavljaju one koji nisu odslužili ni civilni vojni rok ,kako onda da budemo ozbiljna država ,..tako je i u drugim ministarstvima kao npr.građevina i toma mona,,,smešno i žalosno…

 5. STEFANOVICU, NE MOŽE NIKO NIŠTA. KO , GOD UŽIVA ZAŠTITU OD STRANE VELIKIH SILA. NE MOŽE MU SE NIŠTA. I JOŠ IMA TAKVIH. DA JE STANJE U ZEMLJI NORMALNO ( KADA BI TAKVR LIČNOSTI IMALE KARAKTER) ONI BI DALI OSTAVKE NA POSTOJECU FUNKCIJU.

 6. Više od godinu dana kako NAROD traži od predsednika da skloni Stefanovića sa odgovornoj državnih funkcija !
  Neka ga PODRŽAVA , njemu će glave doći !
  Više od 50% ministara isti su kao STEF !

 7. Au. Pocinje zurka i u vojsci. Mi u mup-u smo prosli njegov cunami koji je opustosio sluzbu i duše ljudi.

 8. Treba da bude sramota oficire vojske i policije.
  Salutiraju i klanjaju se jednom Vulinu i Stefanoviću.
  Jeste li se za to školovali??

 9. Sto su nam ministri zalosniji i smesniji turnir je uspesniji. Tesko ovoj napacenoj zemlji i njenom narodu.

 10. Dr. Neša hahahahahaha. Neznam čega je doktor, kad nezna da se potpiše, ali bitno je da je ministar. Možda grešim, možda je uslov da bi bio ministar mora da si nepismen, izvinjavam se, da si doktor. JADNA DRŽAVO KO TE VODI!!!!!!!!!!

 11. Ovde se generalno prezire i ignoriše sindikalizma, jedna od tekovina savremene civilizacije. Ne samo u vojsci.

 12. Nesto se ne secam koji je ministar vojni,zandarski bio za diku i sposoban zadnjih 30-40godina?

 13. Vojska još uvek postoji?Sad se bunite…A Vulin Vam bio dobar?!Sad se perete,kad vidite da pucaju po svim šavovima…Što ste ćutali sve ove godine?

Ostavite komentar

Društvo

U Srbiji danas delom kiša, delom sneg 10

U Srbiji danas delom kiša, delom sneg

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme, u Banatu, istočnoj i južnoj Srbiji ponegde sa slabom kišom, a na visokim planinama sa kratkotrajnim snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. 

Naslovna strana

24. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.