Vojni sindikat Srbije: Vulin svakodnevno zloupotrebljava Vojsku

Ostavite komentar


    1. Bravo! Ovu lopovcinu treba uhapsiti odmah! Samo na nabavkana za vojno zdravstvo i vma krade milione evra!

    2. Sram vas bilo. U svakoj zemlji vojska predstavlja simbol zaštite suvereniteta i odvraćanje neprijatelja svojom obučenošću, savremenom opremom i naoružanjem. Pomoć stanovništvu u raznim prirodnim nedaćama: poplave, požari, epidemije i pandemije velikih razmera , brzo premošćavanje i raščišćavanje terena posle prirodnih katastrofa, zemljotresa…. Svi koji negativno govore o vojsci su neprijatelji svoje države. Niko se nije bunio kad su Šutanovac i Montgomeri uništili naoružanje vredno milijarde dolara. Samo je pretopljeno 409 tenkova svi ispravni, preko 100 haubica, 37 VBR-ova M63 , 1200 raketa Strela M2, 1115 PA topa, oko 200000 lakog pešadijskog naoružanja i municije. Kamione, inženjerijsku mašineriju imnogo opreme i delova neverifkovanih od strane uništioca vojne opreme.
      Što se tiče sindikata upitno je da li takva organizacija u vojsci u opšte treba da postoji. Posebno ovaj koji je očigledno zapadni podrepak. On je sramota vojske i države.

      1. @vladimir: kada bi ti razumeo da si napravio nepoštenu zamenu teza valjda bi tebe trebalo da bude sramota. Da navodiš broj uništenih haubica i tenkova a ništa ne kažeš da li je tačno ovo oko plata, naknade za ishranu, prevoz itd?!? I pre ovog teksta ja sam se nešto pitao eto, predsednik nabavlja vojnu opremu i tehniku, a hoće li imati ko da upravlja svom tom tehnikom?! Baš se nešto pitam.

      2. Ih bre Vladimire, gde iskopa ovih 409 ispravnih tenkova koji su navodno pretopljeni? Šta bi ti danas sa njima radio? Kad su pretopljeni i gde? Živo me interesuje!

  1. A, ovi tviter sindikati su najgori. La i u vreme socijalizma sindikati se pokupe, generalni strajk, hiljade ljudi na ulice, nisu pisali pisma i kukali vec su radili nesto. Zdravstvo pise li pise neka tuzna obavestenja, evo i vojska, sledece je skolstvo verovatno, sigurno cete uraditi nesto besomucnim tipkanjem po tastaturi, evo ovi na vladti oretrnuse od straha da ih neko saopstenje ne pogodi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.