Vojno strelište na usluzi opasnim momcima

Vojni sindikat Srbije (VSS) podneo je danas krivičnu prijavu protiv brigadnog generala V. Z. i potpukovnika N. D.

Ostavite komentar


  1. Dobro se zna ciji su oni ulicni vojnici i ko ih je kao velike Zvezdine navijace preobratio u Grobare i poslao da disciplinuju Jug koji skandira neprikladne slogane. Svi se secamo kao su jesenas jurili nepodobne gledaoce po zapadnoj tribini a da je policija i sa terena i iz loza okretala glavu na drugu stranu. Pa zar ministar doktor Nebojsa posle smaknuca "pukovnika" Mutavog nije placnim glasom najavio da ce pronaci ubice. Pocinje izborna kampanja, gledacemo mi jos toga. I posle Saleta, Velje ima "kapetana", "vodnika" koji ce odradjivati povereni im posao a logistiku ce davati vojska, policija, pravosudje…Vec vidjeno od iste ekipe iz 90-ih kada je atentatore na Vuka Draskovica u Budvi prevozio vojni helikopter. Srbijo, bas si potonula duboko…

  2. Sta je ovde cudno, nista, drzava je kriminalizovana. Kriminalci vode drzavu i imaju sva prava i zsticeni su kao beli medvedi, dok svi koji cine normalan svet su gradjani drugog reda. Pogledajte ko su nam ministri odbrane, pa to je strasno i ovo uopste ne mora da cudi.

  3. Dobro je da se ova prijava pojavila u javnosti, naravno preko Danas-a, nema kako drugacije ali je jako jamo lose da je politicki zloupotrebljava i eksploatise oprobani trgovac tudjom imovinom i to bas vojnom, doticni Milojcic. Kakav paradoks, ali i licemerje doticnog da govori o "vojnoj imovini" kada svi znamo kako je u vreme Sutanovca ministra, trgovao sa kasarnom u Sm Palanci u korist tajkuna. Podrska vojnom sindikatu od ovakvih nikako ne treba, vec podrska institucija i javnosti.

  4. Droga se svercuje sluzbenim vozilom Vlade, ubice se vezbaju na vojnim strelistima, drzava pod fantomkama rusi legalne kuce …..
    To je radikalska Srbija danas , ista kao 90-tih.Sve je isto , samo na srecu njega nema !

  5. Kad smo bili mali, stariji su nam govorili da "Zvezdu drži milicija, a Partizan vojska". Bili smo mali pa nismo razumeli. Sada znamo da su to danasnji BIA i VBA. E sad kako će nereformisane tajne službe da razreše zloupotrebu vojnog strelišta kad su i same umešane do grla. Pa naravno da njihovi batinaši vežbaju na njihovim strelištima.

  6. Jedini brigadni general sa tim inicijalima je Zoran Velickovic, a on komanduje Specijalnom brigadom VS, pa vi vidite koliko je to ozbiljno. Komandant elitne jedinice vojske zaradjuje zloupotrebom polozaja i ima kontakte sa takvim likovima, mislim da nam to sve govori o stanju vojske, a zao mi je zbog onih cestitih oficira i vojnika koji ovo trpe. I kako takva vojska da stiti drzavu, ustav i narod?

  7. Projekt zvan "Vučiću pe..ru" odnosno kako da nestane pomenuti slogan sa tribina je iznedrio kriminalce poput Velje i Saleta. Oni su bili protagonisti plaćeni iz vrha vlasti. Projekat je uspeo, ali postoje nuspojave za koje danas saznajemo. Dozvoljeno im je dilovanje droge bez straha od policije, a da bi održali harizmu opasnih momaka omogućeno im je sve što zatraže, pa i uvežbavanje na strelištu. Uveren sam da profesionalni vojnici nemaju kontakt sa licima iz kriminogene sredine, ali postavljam pitanje ko im je naložio da daju dozvole pomenutim licima za ulazak u kasarnu. Obzirom da u ovoj zemlji sve probleme od epidurala do WC rešava samo jedan čovek, odgovor se sam nameće, zar ne?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.