Vojska pokušava da ućutka Vojni sindikat

Zbog istupa na protestima, protiv Novice Antića podneta disciplinska prijava

Ostavite komentar


  1. Nesposobna i korumpirana vlast pokušava da ućutka hrabre sindikalce koji se bore protiv urušavanja Vojske Srbije i pljacke budžeta. Novica Antic hrabro kako to i dolikuje vojniku, iznosi cenjeni e i proziva redom sto im smeta. Ne mogu oni takvi opstati je previše obmanjuju i pljačkaju Srbiju!

  2. Koje su to druge sindikalne organizacije koje zastupaju zaposlene u Vojsci Srbije i Ministarstvu odbrane sa kojima se sastao ministar ????????

  3. Jovane Beograd kao aktivno PVL (pukovnik) sigurno nisi dozvoljavao da ti bilo ko od potcinjenih urusava sistem komandovanja. Trenutno se pod okriljem VSS radi na urusavanju sistema odbrane sa nesagledivim posledicama. Jovane ja znam da si ti toga svestan i da posto od vladajuce garniture nisi prepoznat, trazis uhlebljenje u eventualno izmenjenoj vladajucoj strukturi. Novici se sudi upravo zbog politickog delovanja, koje ocito ima za cilj urusavanje trenutne vlasti, dokaz za to su i njegove izjave nakon nastupa ministra odbrane da ce plate biti povecane.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.