Vojtehovski sutra na saslušanju u Beogradu?

Ostavite komentar


  1. I šta je ovde neuobičajeno. Tanja htela malo pažnje, dobila je. Sutra ako joj stave i lisice na ruke (a trebalo bi) biće još popularnija.

    1. He he ge. Braniš ove tvoje. Žena je radila svoj posao. Sudsko-politička mafija kažnjava. Ali to im je autogol. Lično nisam znao za ovo. A sada će znati cela Srbija.

    2. Ma ja znam da bi vi najvise voleli da zveckate lisicama svakom ko nije pavijan poput tebe Zile, ali tesko da ce to tako ici. Pre ce biti da cete se vi vrlo skoro svi izvinjavati zbog „ruzne pros;losti“. Zivi bili pa videli. Sve bih ja vas botine prvog dana posle pada vlati pravac na socijalu, pa da bar znate iz kog razloga jedete sendvice sa podrigusom.

    3. Danas je vrlo popularno biti disident novinar, polpularnost je zagarantovana. Odazvati se na saslušanje ne znači i biti optužen. Praviti emisije dok su sudski procesi u toku je krivično delo jer NIKO ne sme da utiče na rad suda. Pogotovo ne novinari. Razvodi su često teški, supružnici se svađaju oko raznih stvari pa i dece ali to sigurno nije krađa dece. O sudovima u Srbiji možemo misliti svašta ali do sada nisam čuo da su uskraćivali roditeljska prava roditeljima. Dete ne mora uvek pripasti majci nego je na sudu da proceni sa kojim roditeljem je detetu bolje. Mislim da je potrebno da se odazove pozivu suda, da zvaničnu izjavu i ne diže paniku u javnosti. Ne volim novinarstvo u današnje vreme, novinari misle da im je sve dozvoljeno i da su iznad zakona, čast izuzetcima.

    4. Toliko Vam je ispran mozak, da ne vidite da je problem u tome što su Vam nenormalne stvari postale normalne i na sve nelogično, nemoralno i nenormalno reagujete kao AV, „pa šta“.

  2. Zasto je , onda, advokatu , privremeno oduzeta licenca za rad ? Ako je radio sve u skladu sa zakonom! A ako nije radio, u cemu je Vojtehovska pogresila?

  3. Ne mogu da verujem!:Nazovi „komentatori“, preko noći (kao oni iu Megatrenda!), postadoše „pravni eksperti“. Sve sedeći po rupama od „kafića“, koje-kud po žalosnoj Srbiji!

  4. Ovo je pokazna vežba za novinare, da vide šta bi moglo da im se desi ako dirnu u vlast.

  5. Tu i tamo dogodi se da neki novinar uradi svoj posao kako treba i tom prilikom ‘zakači’ jednog od državnih moćnika (S. Malog). Reakcija poslušničkih službi (čak i bez direktnog naređenja ‘zakačenog’, podrazumeva se da moraju da čuvaju komandujuću bandu) je žestoka, brza, nezaustavljiva (kada treba da optuže pravog kriminalca proces traje do zastarevanja jer je dotični u sprezi sa državnim ‘gazdama’) … Sada će nastupiti pljuvačina po novinarki u tabloidima (ako već nije) i to stvoriti odijum protiv nje radi olakšanog osuđivanja (stvoriće se klima kao da je ubila nekoga i to će opravdati svaki potez tužilaštva i sudstva). Jedna dobra stvar u celoj priči je što će se mnogi podsetiti kako je Mali ‘počistio’ bivšu suprugu (i fizički, iz Srbije) posle nameštenog otimanja dece (prvo je kupio diplome i pokrao milione, srušio Savamalu …). Pravosuđe u Srbiji je odavno poslušničko a sada je u službi kriminala(ca).

  6. Dragi moji i drage moje, ovo pravosudje su instalirale demokrate i to tako sto su eliminisale mnoge sudije koje im nisu bili po volji. Onda su valjali a sada ne. Kako to ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.