Vozač džipa jurio voditelja „Mentalnog razgibavanja“ na autoputu

Ostavite komentar


  1. Vozac dzipa je bio na zadatku.
    Nemoj da smo naivni.
    Nazalost Tito je stvorio opskurne cuvare socijalizma koji su naravno van svake kontrole, udobno ususkani u anonimnost i prakticno nedodirljivi.
    To su sad vec generacije parazita koji nas drze zarobljene.
    Oni ni po koju cenu nece dozvoliti bilo kakve promene koji ce ugroziti njihov status.
    Nazalost.
    Procitajte knjigu ‘Djubre’ nemora da bidne a moze da znaci.

  2. Meni se ovo desilo bar jedno desetak puta. Jedan idiot me je jednom zaustavio na sred auto puta i koliko god da sam ja pogrešio nenamerno taj idiot je na taj način namerno doveo u životnu opasnost i mene i sebe ali i sve ostale učesnike u saobracaju ni krive ni dužne. Svi bi ovde u ovoj rupi da budu nekakvi vaspitači šta li…

  3. Pokušao je da se isključi pre naplatne rampe preko benziske pumpe? Nije moguće da je hteo da izbegne naplatu putarine?!

  4. „Čim ga policija privede prepoznaću ga bez problema“. – kaze Marko.
    A jel ce da ga privede?

  5. Ovo je svakodnevna pojava na autoputevima Srbije. Dovoljno je da nekome blicneš ili zatrubiš pa da te juri kao sumanut u nekoj neobjašnjivo ludačkoj potrebi „da ti pokaže“. U svakom slučaju Mare, preispitaj svoje postupke i nemoj da se ku*čiš..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.