VS: Sindikat nije dostavio dokaze

Ostavite komentar


  1. Prirodno bi bilo da Vojni sindikat podnese krivičnu prijavu pa da nadležni organi, tj. tužilaštvo utvrdjuje da li ima zloupotrebe službenog položaja. Mada nije za čudjenje i ako ne podnose krivične prijave jer tužilaštva i sudovi zataškavaju pljačke koju sprovode vlastodršci. Mislim da su sudije i tužioci najodgovornije za s(r)tanje u Srbiji jer ne rade svoj posao nego štite lopovluk.

  2. Sindikat je potpuno u pravu. I ministar, i Inspektorat, i VBA, su npr. upoznati sa svim zloupotrebama službenog položaja jednog kapetana bojnog broad koji je u uslovima kada je dnevnica u KzB 150 dinara, on falsifikujući činjenice o ishrani zaradio 36000 evra na putovanjima po inostranstvu. Drugom generalu koji je blizak SNS i Marku Đuriću, krivična prijava leži u tužilaštvu i čeka na zastarevanje. Samo letimična provera na imovno stanje ga dovode u sumnjiv položaj bez obzira na dokaze o finansijskim malverzacijama novca. Nažalost, ne daj Bože da nam deca ikad uče od takvih oficira šta su vrednosti u životu.

  3. Svima koji nešto prijavljuju,komentarišu ili objavljuju zameram što ne iznose konkretne činjenice,vreme mesto i najvašnije,ime i prezime.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.