Vučenić: Vučić hoće-neće dijalog sa opozicijom, miting – infantilan odgovor

Ostavite komentar


  1. Kome nije jasno kako premijerka, koja i sama pripada manjini po pitanju svoje seksualne orijentacije, može sa toliko diskriminacije i uvreda da priča o jednoj drugoj manjini, treba samo da pogleda film Ustav Republike Hrvatske sa sjajnim Glogobcem u glavnoj ulozi. Pripadnost manjii, u bilo kom smislu,ne garantuje da je taj čovek napravljen od kvalitetnog ljudskog materijala, da i sam nije podložan zavisti, mržnji, nasilju ili bilo kom drugom obliku diakriminacije. Na našu žalost, čini se da naša premijerka nema duhovne i ljudske kvalitete da prodje kroz katarzu kao gkavni kunak pomenutog filma i na kraju shvati razmere svojij slabosti i zabluda.

      1. Poštovana,
        Ova Danice je dugogodisnja novinarka koju nije potrebno izvlačiti ispod kamenja kao neke „analitičare“ koje koji narodu objašnjavaju kako ce im NJV AV, za dve do tri godine reci tačan datum kada će im biti bolje.

        NJV-njegovo visočanstvo

      2. Prvo da razjasnimo ko je opozicija : parlamentarna, vanparlamentarna, NVO, ko? Ako je parlamentarna, jer drugi ne predstavljaju nikog osim sebe ili strane naredbodavce, gde su onda Čanak, Šešelj, Čeda? Ili samo Đilas i njegovi smatraju sebe merodavnim?

    1. Maja:Kada bi Srbi uživali prava u Hrvatskoj, kao što nacionalne manjine uživaju svoja prava u Srbiji, oni bi bili prezadovoljni.

  2. Gospodjo Jorgvanka,ako niste sposobni da razumete tekst koji citate nemojte uzalud trositi vreme, osim ukoliko ne zelite da nesto naucite, sto je svakako za svaku pohvalu.Mozda onda jednoga dana uspete da napisete smisleni komentar.U medjuvremenu citajte nesto drugo lakse i zabavnije.

  3. Znamo da je Danica Vučinić sve samo ne nepristrastan novinar i znamo da je dok je DS vlast bio branila ga svom snagom, danas to nastavlja, pokušavajući svojim rečnikom da ubedi javost da opozicija želi dijalog, a vlast neće. Sušta istina da ovi ostatci dosovske vlasti samo žele da se ponovo vrate na vlast i ništa više. Narod im to neće dozvoliti i tačka.

    1. znamo:Građani su se jednom prevarili i više neće. Oni odlično znaju ko vodi politiku u njihovom interesu i tome daju svoju podršku.

  4. Danica Vucenic me podsetila na vreme kada je radila za B 92. Takodje i na njen veoma agresivan stil u intervjuima. Cak i sa Djilasom (poznato mlataranje rukama). Dakle, mnogi nasi novinari se ponasaju kao politicki komesari, zaboravljajuci da u kulturnom drustvu kom tezimo i oni, ma koje provenijencije bili, moraju da sire tu kulturu. Divan primer za to je Bosko Jaksic.

  5. Vucic je tu i ne bezi nikud.On je za svaki vid razgovora,ali ne da opozicija njegovo razresenje i ostavku.Toliko neko da ulozi trud u drzavu,u svoj narod i sad da da ostavku samo da bi ispunio zelje djilasovca.Ako misli opozicija da razgovaraju o tome,onda boje da i ne razgovaraju.

  6. Prvo opozicija mora da definiše svoje ponašanje. U ovom trenutku oni i nemaju realnu osnovu da bilo šta zahtevaju.

  7. Miting je bio, sve je jasno ko ima više pristalica, a neka rulja sa ulice(pogotovo tako malobrojna) nije institucija koja može da zacrtava rokove i daje ultimatume predsedniku države

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.