Vučević se pomirio s napadačima: Prihvatam pruženu ruku

Dvojica muškaraca pretukla su ga početkom meseca jer su mislili da je homoseksualac

Ostavite komentar


  1. Au, vidim Danas se uplašio mog komentara (izbačen). Zašto je prihvatio izvinjenje? Iz straha! Vidi gde živi. To je bio zločin iz MRŽNJE, minimalna kazna 2 god pa ide ka 5 godina. Da je ovo pravna država sudija i tužilaštvo biišli u zatvor jer krše zakon (dosudili ispod zakonskog minimuma). Koju poruku šalje vlast narodu? LEMAJTE MANJINE one su krive što je u Srbiji život dno-dna, nismo mi koji smo 30 g vodili zemlju i donosili na hilajde pogrešnih odluka ništa krivi… „neka visi pedro“!

    1. kakav zločin, 2 do 5 godina, za šamaranje…? kakva je to osionost i ostrašćenost privilegovanih manjina u Srbiji!…..? jesi li i ti od onih što hoće 100 za 1? teror manjine nad većinom, dokle više, od 45….!?

  2. Da, da pomirio se. Jer su mu vrlo slikovito opisali deo onoga što bi moglo da ga snađe ako se ne pomiri.
    A najuverljiviji (i najsmešniji) je ovaj deo: „…oni među svojim prijateljima imaju pripadnike LGBT populacije“. Baš me zanima koliko njih? Pola, ili čak 2/3?
    U stvari, ceo problem i nesporazum je nastao samo zbog toga što ne vole ljubičastu boju, što je njihovo pravo, zar ne?

    1. Problem je rešen. Ilija je primio velike pare, a sam izazvao tuču. Nikakva torbica, nikakav LBGT

  3. Vucevic je na mene, bar na osnovu onoga sto sam video na TV, ostavio utisak coveka koji je u stanju da oprosti odnosno da ne ide u pravcu zaostravanja i nekakve osvete. Ako je zaista takva licnost onda njegov gest pozdravljam i smatram da bi mnogi u razlicitim oblastima zivota kod nas mogli na njegov gest da se ugledaju. To je jedan od nacina da svi postanemo bolji i da nam svima bude bolje.

  4. Neverovatno!Ako imaju prijatelje LGBT populacije, zasto su ga napali zbog jedne torbe?Njima je bilo dovoljno da vide roza boju uz muskarca i da pokazu netrpeljivost!Takvima moze zrtva da oprosti, ali zakon ne.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.