Vučić: BIA važna u očuvanju mira

Ostavite komentar


  1. Divna smo zemlja koju treba da čuvamo i ulažemo u njenu budućnost i spremamo je za nove generacije!

  2. Iskreno receno u svim drzavama snage bezbednosti su na prvom mestu, tako i kod nas BIA predstavlja prvi stub zastite Srbije i to kroz obavestajni rad i na vreme reagovanja svih eventualnih rizika po bezbednost i zato rad ove agencije mora da se ceni. Oni nemaju radno vreme.

  3. Jake bezbedonosne službe, kao uostalom i vojska i policija, su od velikog značaja za očuvanje mira i bezbednosti građana, koje je na prvom mestu. Bezbedno okruženje je bitan preduslov za privlačenje investicija, turista kao i za mnoge druge stvari. Bezbedonosne službe moraju da idu u korak sa službama drugih zemalja i da razmenjuju iskustva i saznanja, kako bi se zajedno izborili sa pošastima 21. veka u vidu terorizma, trgovine oružijem, narkoticima i ljudima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.