Vučić: Britanski soj korona virusa apsolutno dominantan

Ostavite komentar


  1. Non-pejper predstavlja neformalni papir, s tim u vezi, nije ni bitan koliko se predstavlja.

  2. Uzas….kazu da ni vakcina ne stiti od tog virusa……..strasno i nepodnosljivo vise…

  3. Uskoro nam stiže Indijski soj jer se sve širi atmosferom, i tamo su popalili svih 25 buklearna reaktora z aproizvodnju nukleranog oružja koji koristi to i 7 nuklearnih eletrana. U indija napreduje u područja goriva na bazi torijuma za atomski reaktor nisko obogaćen uran.

    1. Šta bi mi bez vas koji nam otvarate oči? Jedino vam zameram što na kraju niste poentirali sa „Pametnom dosta“.

  4. Vakcinacija je jedini lek protiv korone. Nema razloga da cekamo, ja sam se vakcinisala a za koji dan ce biti i revakcina. I nista mi nije, odlicno se osećam.

  5. Britans
    ki virus je udario po iscrpljenom narodu i dao ovakve rezultate.Oboleli su i dalje u bolnickim krevetima i velika pomoc su nove kovid bolnice.

  6. Pandemija traje već više od godinu dana, RS pokazalo se povukla je dobre poteze u borbi sa istom. Veliki broj nabavljebih vakcina i isto tako veliki broh vakcinisanih je ogroman korak ka okončanju krize i vraćanju normalnim životnim akttivnostima.

  7. Teške su kliničke slike i sa ovim nema šale, pluća razara i iz sata u sat potpuno neizvesan je ishod-zato nema opuštanja!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.