Vučić: Davos postao klub istomišljenika, živimo u „teatru apsurda“, lažne optužbe protiv Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovaj covek nas definitivno vodi u izolaciju i propast. Pa ti si dizao vojsku i okretwo haubice prema KiM. Kakve lazne optuzbe? Tvoja vlast a i mi sa njom smo teatar apsurda a razvijeni svet koji spominjes je sve suprotno tome.

  2. Ovaj je bruka i sramota Srbije, politička neznalica, amater i dokazani, osvedočeni ratni huškač.

  3. Iskreno se nadam da ce Alek napisati interesantne knjige o njegovoj politici. Bice dosta toga, tomovi celi. Jer ce imati vremena u svom kabinetu. Sa malim prozorom i teskim gvozdenim vratima…

  4. Dragi putnici, otpao nam je još jedan motor. Nema panike! Vežite se! Ja imam padobran, kišobran! Moliće se Porfirije za vas.

  5. Vučićeva glava je u oblaku apsurda, a od Srbije je napravio teatar apsurda. Govori o istomišljenicima u Davosu, a koliko se različitih mišljenja čuje iz gomile pod nazivom SNS???!!!

  6. Не готивим га, али кад видим колико набеђених стручњака,заслепљених патолошком мржњом према свему што он представља, дође ми га жао, а жалим и све вас тако паметне …

  7. Dosta nam je vise tvojih prijatelja sa zapada, a neprijatelja Srbije. Srbija ima alternativu. Hoces li drzavu voljom ogromne vecine naroda konacno povesti uz prijatelje i okaniti se saradnje sa neprijateljima?

  8. Neverovatno je da ovaj covek jos nije uspostavio dublje veze sa Severnom Korejom, naprosto sam sokiran.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.