Vučić: Državni zločin u Jasenovcu

Ostavite komentar


  1. Srpski narod želi mirnu i stabilnu Srbiju bez protesta na ulicama, a drago mi je što na vlasti imamo ljude koji se za to bore. Ovi koji prave proteste po ulicama žele da se vrate u prošlost koju smo jedva nekako pregurali ali im to neće poći za rukom. Dosta je bilo više ratova pustite nas da mirno živimo!

  2. Nikada ne sme da se zaboravi!
    Počivajte u miru i Bog dušu da vam prosti…

  3. Tuzan dan za Srbiju,ne treba nikad zaboraviti zrtve,nadam se da se nikad nece ponoviti ovako nesto!

  4. Ne smemo dozvoliti da se zaboravi sve ono što se dogodilo narodu!
    Nikada se ne ponovilo!!!
    Bog dušu da vam prosti,počivajte u miru..

  5. ""živela Republika Srbija, živela Republika Srpska i živela naša vekovna i junačka borba za slobodu"…. Sa sve asanacijama terena, i državnim "planskim" zločinom. A za asanaciju niste čuli?
    Sve što su naši preci junački stvarali staljinisti su 1990-2000 okaljali, obesmislili, obrukali nas….Prestanite više da branite tu naopaku ratnu ideologiju Slobe, Mire i SANU.

  6. Jasenovac i druga staradanja naroda se ne smeju zaboraviti i ne smeju se ponoviti!

  7. tuzan dan za Srbiju je što ovaj ratni huškač koji je bio deo tadašnje vlasti koja je počinila zločine u Hrvatskoj i Bosni….priča nešto o Oluji i stradanju Srba,a to je bila direktna posledica njegove politike.

  8. U Jasenovcu je mučeno preko pola miliona Srba , Jevreja i Roma , moleći boga da budu što pre ubijeni jer strašne muge nisu mogli da izdrže.

  9. Uroš Mišić: Ovakav zločin se ne sme nikada zaboraviti, sa željom da se nikada ovako nešto više ne dogodi.

  10. Ana Marija: Ako je se negde desio genocid , onda je to bilo u Jasenovcu. Na žalost to neki ne žele da priznaju.

  11. Gospodine Plenkoviću , oni koji u Jasenovci postavljaju tablu "za dom spremni" , ne mogu u istoj koloni biti sa onima koji žele da se poklone nevinim žrtvama.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 10

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.