Vučić duplo više na televiziji od svih članova vlade zajedno

Predstavljeno istraživanje BIRODI-ja o zastupljenosti aktera u medijima

Ostavite komentar

  1. Ma ne lopuze treba da truju narod na televiziji bar covek nesto uradi od ove Drzave a vi samo keadete lazete i zatvarate lopuze

  2. Ako nekom smeta ne mora da gleda taj program, meni iskreno ne smeta i smatram da treba da se pojavljuje, jer je upravo on, čovek koji je najviše doprineo boljoj situaciji naše zemlje i izlasku iz ekonomske krize.

  3. Da, pa šta?
    Svi znamo da je Vučić glavni i svi znamo da članovi tzv.“vlade“ samo papagajski prenose ono što Vučić kaže. Zato nema ni potrebe da na TV njih gledamo, kad već imamo Glavnog i više nego što možemo da podnesemo!

  4. Predsednik ne bi trebalo da se krije od naroda. Uostalom, zna se cemu sluzi masmedija svuda po celom svetu.

  5. A sto bi se clanovi vlade i pojavljivali? Njihove izjave da su nesto uradili po preporuci (nagovoru, nalogu, naredjenju…) ovog bolesnika samo uvecavaju Njegovo vreme. Mislim cak da clanovima vlade treba zabraniti da se pojavljuju jer svako njihovo pojavljivanje je jos jedan hvalospev Njemu, bez koga bi svi pocrkali. Bolestan On, bolesna vlada, bolesni mi, bolestan ja.

  6. Bilo bi dobro da ga kamere snimaju (prate)24hdnevno,7dana nedeljno,365 dana godisnje,kao ovi realiti likovi.Pa ko voli,nek izvoli.

  7. Ovo je sramota kakvu kampanju vode protiv predsednika, na TV jer zaista radi, kao lav bori se za interese naroda i države.

Ostavite komentar

Društvo

Gde su danas i čime se bave bivši ministri prosvete? 10

Gde su danas i čime se bave bivši ministri prosvete?

Nakon petooktobarskih promena u Srbiji i formiranja Vlade na čijem je čelu je bio Zoran Đinđić, u Srbiji se promenilo devet ministara prosvete, a samo jedan "izgurao" je skoro dva mandata. Istraživali smo gde su i čime se danas bave bivši ministri prosvete.

Naslovna strana

31. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.