Vučić dva puta javno rekao da je video snimak nesreće

Predsednik Srbije negirao da poseduje snimak udesa na naplatnoj rampi kod Doljevca

Ostavite komentar


  1. Patologija. Da je pravde i zakona svi relikti iz devedesetih bi bili po zatvorima ili bi im bilo zabranjeno obavljanje javnih funkcija, a nelegalno stečena imovina oduzeta. Dok se to ne desi i ne promebi sistem mogu da lažz bez posledica koliko hoće. Pinokio naravno nema premca u tome.

    1. Posle predsednika Vucica vise niko u Srbiji nece govoriti „Laze kao pas“.

  2. one priče o „najsmešnijem virusu“ i priče posle da svi lažemo, a ima toga sličnog dosta,- ko može vrhovnom lažovi da poveruje bilo šta!!??? Milijardu posto sam siguran da ova spodoba ne preza od bilo čega , pa i da „štiti ubicu“ iz saobraćajke!!! I kakve veze sada ima njegova porodica koju niko nije pomenuo, osim njega??!! Nego uzgred, dokle je stigla istraga o „prisluškivanju“??

    1. Otprilike gde i istraga o „pripremanju atentata“: nije ni počela, niti će početi, zbog potpunog nedostatka razloga i osnova za istragu.

    2. Od malih nogu je obozavao da laze, krade i otima, jedino sto je u zivotu posteno zaradio je nadimak Hulja.

  3. Da li ON stvarno misli da smo svi moroni bez trunke mozga u glavama pa da se više ne sećamo šta je javno govorio ili njegova bolest tako uzela maha da viđše nema predstavu šta se dešava i šta se dešavalo oko njega. Ja ipak mislim da bi stručnjaci iz te oblasti medicine trebali da iznesu svoje mišljenje. Naravno, javno.. a posle mogu ‘ladno i oni da tvrde da nisu to nikad javno rekli, kao što to i dotični radi.

  4. Kakav spin. Od pocetka izjave je on zrtva, a zavrsava zrtvovanjem svoje porodice. E moj, Stojane, na to vi padate. A cinjenicu da se krije 2 min snimka, ne zarezujete.

  5. Mi pravi Srbi,ljudi sa lokacije,zahtevamo ispitivanje od strane nezavisnog sudsva odgovornost u ovom udesu svih lica direktno ili indirektno umesanih,bez obzira na funkcije i polozaje.Svaki ljudski zivot je isti.

  6. Ko vise Vucicu veruje, dokazanom lazovu koji je prevazisao Pinokija i Barona Mithauzena zajedno. Samo naivci i nepismeni svet dopusta lazovu da ga slaze vise puta u toku dana a ko bi mogao da se seti izgovorenih lazi na mesecnom a kamoli na godisnjem nivou. U Srbiji je uz mafijokratiju, buzdovanokratiju, kleptokratiju zavedena i Vuciceva LAZOVOKRATIJA. Slaze cim zine a mozda mu se neki put omakne i istina, u sta sumnjam.

  7. Niko ga nikada u istini uhvatio nije, ali nas prosecan gradjanin Srba upravo to obozava. Kako onomad rece slavni Dobrica Cosic: laz je osnova naseg bitisanja na ovim prostorima. Nesretne porodice koje je lik iz Vrnjacke banje pobio nazalost nemaju kome da se obrate u Srbiji. Ovo je nastavak sumanutih voznji kojekakvih mitrovica, babica i drugih koje su se zavrsile smrtnim ishodima. U

  8. Tražim od advokata Prelevića da uloži žalbu i nastavi da traži dva nedostajuća minuta snimka od nadležnih domaćih organa, a zatim i od suda u Strazburu i od nadležnih institucija EU.

    1. Kaže nije traženo da da snimak!?! Sudiju odmah suspendovati i kazniti da krucijalni propust u slučaju i oduzeti mu doživotnu licencu za rad!

  9. Ko god skrivio ili ogrešio se o zakon, mora da odgovara. Nema nedodirljivih, sistem postoji i nadležni odlično rade svoj posao!

    1. Stevane,zasluzio si sendvic sa tirolskom salamom jer se botovske misli
      odmah prepoznaju.

    2. E moj ti… da li ti bar malo presedne taj sendvič i ta platica dok pišeš te nebuloze?

    3. Da li te je bar malo stid kad napišeš nešto ovakvo? Znam da si na državnoj sisi i da si potpuno svestan da ako to izgubiš, gotov si, nema ti više života. Ali to ne znači da si trampio, kako neko lepo reče, „celu dušu za pasji život“?!!
      Ili si stvarno toliko obezmozgan i namerno slep kod očiju, da stvarno veruješ u budalaštine koje pišeš?!!!! Ma, nemoguće?!!!!

  10. Pa naravno da smo moroni,nije bilo izbora prosle godine rece predsednok i

  11. He can fool all the people some of the time,and some of the people all the time,but he can not fool all the people all the time. kaže:

    Mogao bi navedeni da kaze posto je snimak vec pogledao kod koga se snimak nalazi , da mozemo i mi koje snimak zivo zanima da ga pogledamo.Ili ce sve biti u njegovom stilu „Puj pike ne vazi“ sto mene kada je navedeni u pitanju ne iznenadjuje.Zavrsicu kao sto sam i poceo „Something.pardon ,everything is rotten in the state of Serbija.

  12. Dva puta rekao pa porekao! Ništa novo, već viđeno. Da imamo nekog normalnog tužioca on bi ga pitao šta je gledao i ko mu je dao orginalni snimak.

  13. Ja se jošp vrlo dobro sećam da je u danima posle nesreće jasno rekao „video sam snimak i on je jeziv“. Tačno se sećam da je upotrebio reč „jeziv“!
    Kao što s esećam da je rekao da će ga zbog „Jezivosti“ pokazati samo porodici i samo ako porodica to želi. Nismo nika dsaznali da li je porodica želela..
    Ali ko sam ja i kako se usuđujem da mislim da je tačno ono čega se ja sećam, a ne ono što mi on kaže?!! Jer moje sećanje može da me vara i laže, ali PreCednik – nikada, zar ne?

  14. 2 minuta nesrece nema pravo da vidi niko
    osim predsednika?
    Zbogom Evropo…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.