Vučić: Epidemiološka situacija u Srbiji gotovo pod potpunom kontrolom

Ostavite komentar


  1. Onda otvarajte stadione, hale sportova, svadbe I ostala veselja pa konačno na izbore. I onda sve Jovo nanovo!

    1. Biće sve oprezno uradjeno tako da se virus više ne vrati onako snažno kako je to u junu bilo

      1. Voleo bih da zaista bude tako. Događaji iz nedavne prošlosti, nažalost, ipak ne ukazuju na to.

    2. Takav postupak bi bacio ceo dosadašnji trud u vodu, treba se i dalje pridržavati mera da epidemija ne bi ponovo buknula.

  2. Virus je morao da ustukne pred hrabrom i principijelnom politikom predsednika Vucica koji ga je goloruk nadmudrio.

  3. Srbija na sve načine pokušava da pomogne narodu i stabilizuje situaciju sa KOronom, treba biti samo solidaran i pridržavati se svih mera

  4. Mislis OPET CEMO GA POBEDITI? Ajde, sada ti nama natenane kazi koliko smo para dali da pobedimo i naravno racunima pokazi

  5. Pridrzavanje mera opreza u prethodnom periodu se isplatilo. Epidemioloska situacija je sve povoljnija ali i dalje se ne smemo opustati. Pridrzavacemo se jos neko vreme mera opreza,a onda nam stize vakcina koja ce,nadamo se, u potpunosti iskoreniti virus iz ljudske populacije.

  6. Mere koje su uvedene daju dobre rezultate, ali to ne znači da se sada trebamo opustuti, jer epidemija još uvek nije pobedjena.

  7. Mogu kritičari da govore šta hoće, ali ih istina itekako demantuje. Srbija na sve načine pokušava da pomogne narodu i stabilizuje situaciju sa koronom virusom , treba biti samo solidaran i pridržavati se svih mera, time pomažemo kako sebi tako i nama dragim osobama i drugim ljudima.

  8. Zahvaljujući tačnim i jasnim preporukama struke, brzom reagovanju predsednika, katastrofa sa početka jula meseca je ublažena, a građani su se maksimalno pridržavali propisanih mera.

  9. Pohvalno je što su neke bolnice izašle iz kovid sistema, to znači da smo na dobrom putu ublažavanja epidemije korona virusa.

  10. U svakom slučaju bićemo spremni na svaki naredni scenario. Grade se nove bolnice, opremaju postojeće, tako da možemo da se nadamo jednom kvalitetnom zdravstvenom sistemu, koji će pomoći svim svojim građanima.

  11. Zdravlje nam je na prvom mestu, priznajem da država odlično postupa u ovim okolnostima.

  12. Mi jesmo mala zemlja u odnosu na ostale, ali smo se izuzetno organizovali što se tiče ublažavanja epidemije korona virusa i u kratkom roku smo podigli naš zdravstveni sistem na jedan viši nivo, koji je bio sposoban da se izbori sa svim situacijama koje su se dešavale.

  13. Mere donete u prethodnom periodu su dale rezultate i moze se reci da ulazimo u mirniju fazu u kojoj je samo bitno nositi zastitnu masku i drzati distancu. Zastitimo i sebe i druge!

  14. Dovoljno dugo se pridrzavamo zastitnih mera i preporucenog ponasanja, da je to u jednom trenutku moralo dati rezultat.

  15. Iznenadila me je Crna Gora, velikodušno je Srbija otvorila granice, bez uslovljavanja bilo kakvim testiranjem. Srbija drži epidemiju pod kontrolom, mada je oprez neophodan. Začas to sve krene u drugu stranu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.