Vučić i Brnabić brane Vučevićev napad na sud

Vrhovni kasacioni sud "osudio" komentare gradonačelnika Novog Sada na presudu bivšem ministru privrede Predragu Bubalu

Ostavite komentar


  1. Disciplinizacija sudstva…ili pravdanje za politicka hapsenja. Kada budu nasli opravdanje za olako izrecenu konstataciju da su oni predhodni bili lopovi, neka se jave svakom pametnom građaninu države Srbije. Sada imaju većinu. Dokle? Jos malo 😉

  2. Подржавам градоначелника Вучевића! Све се покрало и нико није крв! Сви уперили прст у власт и оптужују да је судство под притиском! Јесте али не од власти него од лоповских центара моћи који се довољно накрали да могу сваког да купе, потплате и преплате, а то иде на душу ове власти! То је невиђени безобразлук! Адвокати нису невини јер, за добру зараду, копају сваки детаљ да побију доказе! Зато нема правде у Србији!

  3. "mislim da je to još jedan dokaz da nam svakako trebaju reforme u pravosuđu, rekla je premijerka." Reforme su odavno potrebne ali ne takve kakve bi vlast želela. Ako krenu tim putem dospeće brzo na listu na kojoj se već nalazi madjarska i poljska vlast.

  4. Nije da ga i ja branim, ali je covek bio u pravu. Svi gradjani se zale na pravosudje. Sudije su sve, samo ne objektivne i nezavisne.

  5. Taj isti Vučević podneo je tužbu zbog krađe na izborima posle je je tužene priglio zarad pobede.Čime ie postao saučesnik u istoj.. .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.