"Vučić marginalizuje sve u vezi sa slobodom medija"

Maja Stojanović: Izgradio poziciju da građani i Grupa moraju da čuju za njega, a on ne čuje ni građane ni Grupu za slobodu medija
Predsednik tvrdi da nije čuo za Grupu za slobodu medija

Ostavite komentar

  1. Pa Čovek se,,ubi,od ČITANJA TVITERA I OSTALIH,, sredstava izveštavanja,slobodnih,mrsomuda, a ,,NEPRIJATELJA,,SrBskog,,lidera,,,Nepostizava, baš sve za svih 24 sata ,,rada,,,.Zato i poslužiše oni ,servis,,,čuvari,na drugoj inauguranciji, da Mu,,pomognu,u,liderisanju,,Jevanđelijskog,tipa.

  2. Previše naduvavate tu priču oko slobode medija. Mislim da su mediji vrlo slobodni i prodorni. U 21. veku , veku društvenih mreža, prosto je nemoguće da mediji nemaju slobodu.

  3. Samo dosovci nisu nikog konstatovali ni slusali ko nije razmisljao kao oni, niti se nigde moglo pročitati i čuti drugačije mišljenje osim njihovog. Samo je problem što sad ovde mnogi imaju amneziju

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

6. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.