Vučić mogao da svrati, ali je samo prošao

Velimir Gligorijević, suprug nastradale Stanike Gligorijević, smatra da je tužilaštvo trebalo da traži veću kaznu

Ostavite komentar


  1. Blago Srbiji kada se umišljeni Veliki Faraon meša u pravosudje. Šta on ima da dozvoljava ili ne dozvoljava da dokazni materijal bude dostupan sudu. U normalnim državama uplitanje šefa izvršne vlasti u pravosudje predstavlja krivično delo.

    1. Nemoj tako. Valjda najbolji student prava, od kako se izučava pravna nauka, zna šta radi. On je tu samo da malo „pomogne“ pravnicima da se dođe do istine. A inače je on jedini branio Babića kada su ga optuživali da je on vozio auto i ubio nedužnu ženu.

    1. Keti jel si dobro? Šta te ujelo? Kakva bre crna infrastruktura i pružni prelazi. Pa žena je ubijena na naplatnoj rampi na auto-putu.

  2. Jadan covek, ali mora da bude uporan jer kad tad ce istina izaci na videlo sta radi ova bahata i neodgovorna vlast.

  3. I dalje verujte vi koji glasate za njih svom vodji i njegovoj kliki da govore istinu i da su neokaljani.On moze sve,on je sve-tako misli on i oni.A vazduhoplohov se rehabilitovao na Brijunima(tako hrvati kayu)umesto na nekom drugom mestu..I sam ga on prozvao na onoj sednici i kao ukorio a o nestireci cuti a istraga se vodi 8 meseci.A to je bila klasicna saobracajka a ne mogu da utvrde ko je vozio,smesno da i oni sami ne veruju ali moraju da slusaju.Bedno da bednije ne moze ali tragicno po drzavu koja je samo on.On sudi on nagradjuje i on deli pare sportistima,sacuvaj Boze.

  4. Na prilazu naplatnoj rampi poslednje ogranicenje je 40 km/h a ne 60 km/h. Na ulaznim i izlaznim rampama 30 km/h. Sad zamislite mentalni sklop osobe koja proleti 90 km/h kroz naplatnu rampu.

    1. Ma kojih 90 km/h, svi smo videli snimak. Kreten nije vozio ispod 150, sa 90 ne bi bilo moguce da 2 auta odnese 20 metara.
      I sta ima Vucic da odobrava ili ne odobrava da se pusti snimak. Postoji tuzilastvo, postoji policija. Tuzilastvo da nalog preduzecu Putevi Srbije da im predaju snimke i ovi su duzni da im daju. Nego naravno, Vucic unistava i suspenduje sve institucije u Srbiji i svi moraju njega da pitaju da li da rade svoj posao. Dno dna.

      Porodici poginule samo mogu da porucim da se osveste i shvate da Vucica i celu njegovu ekipu boli uvo za njih, i da ne budu naivni da ocekuju bilo kakvu pomoc.

    2. Avion bri brzini 30kmh ne leti, zato mu je potrebna brzina 90kmh, a sada sami promućkajte glavom ko je vozio.

  5. Kakva je ovo prica sa snimkom? Zasto snimak nije prikazan na sudu, ako moze da sluzi kao krunski dokaz? Jedini dokaz, koji moze da pokaze i koliku kaznu zasluzuje pocinilac. Valjda se snima promet na naplatnim rampama u SRB?

  6. Zna se ko je vozio zato nema snimka.i sad ce covek u zatvor za velike pare da lezi i posle godine mozda dve sikter.tako ce biti zivi bili pa videli

  7. Toje SNS najveca mafija u istoriji Srbije.Zasto Vucic koji svaki dan prica o postenju, Ne pusti snimak i ne pomogne toj porodici.Najveca mafija koja je ikad vladala Srbijom je SNS.Bruka i sramota.

  8. Dr. Dragan Veselinov se zbog sličnog slučaja povukao iz politike… Ni on nije upravljao vozilom…

  9. Vučić sa tim snimokom nema ništa. Babić je taj čija su kola bil,a a ko je bio za volanom niko ne zna. Trebalo bi pustiti snimak da se vidi.

    1. Nema on veze sa ničim, ali sve zavisi od njega. Bote dirnuli su ti vođu sekte. Kad nije neko iz sekte, odmah se zna jel kriv, jel lopov itd., odmah idu snimci evo siledžije i rušitelji ustavnog poretka i države i to posle 5 minuta. Ovde je prošlo osam meseci, OMERTA.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.