Vučić na Instagramu čestitao rođendan svojoj majci Angelini

Ostavite komentar


  1. Nemaš vremena jer nas he*eš u mozak. Ali je dobro što joj se setio da te posećuje u zatvoru, ako ne uspeš da pobegneš u Sibir.

  2. Ja bih da mogu samo lično.Zagrliti,poljubiti jer je to samo nas intimni dogadjaj.

  3. Majka kao majka, oprostiće svom čedu sve, pa i manjak vremena za nju. No, da li treba da mu oproste i sve majke Srbije što vladalac nema ni ljubavi za njih i njihovu decu? Ledena ravnodušnost njegova i njegovih državnih aprata dovodi u stanje grča majke i očeve koji vapiju za pomoć svojoj bolesnoj deci. Za majušno detence država „nema“ us.anih 400 do 500 hiljada evra da mu se spasi život (ostalo još svega par dana). Narod dao, a nenarodna država gluva i slepa. Za kojejakve propagandne koještarije i trpanje love u džepove oligarhije uvek ima na stotine miliona evra. Vlastodršče, srećni ti svi rođendani. Srećni i nama i svoj našoj deci s tobom takvim kakav jesi.

  4. Srbija je postala Vučićeva prčija…..pa to kaži majci a ne stalno da se oglašavaš u svim novinama….gore nego u S.Koreji

  5. I “ jadnoj “ Angelini je jasno da cestitka nije “ od srca “ vec da je sve u sluzbi demagogije i rejtinga kod ciljanog dela gradjana ovoga puta “ zaboravljenih majki “ koje sve oprastaju cak i kada gledaju ( i zgrazavaju se ) slike ljudskih delova tela ili ljudskih cevapa na pink televiziji koje prikazuje “ voljeni sin “ . . .

  6. Cemu negativni komentari. 99% nas cestita rodjendane javno. Nek mu je ziva i zdrava majka. Majke su svetinje.

  7. Ljut je na nju jos od one emisije kada nije znala koliko je bio tezak kad se rodio pa je on morao da je ispravlja.

  8. Zašto je ovo vest? Zašto mora svaka glupost sa njegovog instagrama da se prenese? Je l’ treba još i da ga zapratimo?

  9. On to šalje nama izgleda poruku da je zanemario majku „brinući“ o nama
    Nemoj više preklinjemo te, posveti se više svojoj majci, a sjaši sa nas

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.