Vučić najavio obnovu i ogromna ulaganja u Opštu bolnicu Ćuprija

Ostavite komentar


    1. Najvaljivao je i završetak Koridora 10, auto puta Miloš Veliki, što je na kraju i realizovano.

  1. Srbija konstantno nastavlja da ulaze u obnovu bolnica kako bi nasi gradjani imali najbolje zdravstvene uslove i sacuvali zdravlje koje je nasoj drzavi prioritet.

  2. U nekoj drugoj zemlji to bi bila kratka vest u dnevniku da ce se graditi nova bolnica u Cupriji, bez pominjanja predsednika (on sa tim i onako nema nikakve veze) niti vlade. Ali to bi bilo u nekoj drugoj zemlji, a kod nas ne moze tako.

  3. Da li mi hocemo da ulazemo u bolesno drustvo.Mi,nas predsednik i nase zdravstvo unapred znaju da nam treba ovoliko bolnica,kovid bolnica.Izgleda da nam skole vise nisu potrebne,takodje vrtici.Ulaganje u kovid bolnice,otvaraju se unapred,i u groblja izgleda je perspektiva ovog napacenog naroda koji josu uvek cuti i veruje.Ali u sta vruje?Uplasen sedi i ceka,veruje da se stvarno pojavilo nesto strasni i neizlecivo.Ako je strasno i neizlecivo jedna drzava prvo zastiti svog predsednika.Treba slediti predsednika i komunicirati slobodno i svuda bez maske.Hoce da nas otudje,da se ne skolujemo i ne druzimo,da drzimo nekakvu distancu.Dok mi na distanci se gledamo fudbaleri i sportisti slobodno trce ,grle se i ljube kada postignu gol.Izgleda da je najbezbednije u kafanama,kaficima poslasticarama i oko ulicnih prodavaca kokica,kukuruza i sladoleda.Do njih dodjete,kupite a onda skinete masku da bi sve to pojeli,naravno na ulici.Sa maskom do kafica a onda sto vam je pored setalista ali vi sedite i to bez maske.Bezbedni ste nema virusa u basti kafica i ako pored vas prolaze ljudi na metar.Treba samo misliti i gledati,ne slusati nebulozne savete.A jednostavno se izlazi iz situacije.Skinimo maske pa da vidimo reakciju rezima.U Holandiji i Svedskoj vlade donele odluku o skidanju maski svuda,kazu ne stite vec su i stetne.Te vesti kod nas nema a i novinari cute o ovome,ne postavljaju to na konferenciji kriznog staba,a kazu nezavisni su.

  4. Ulaganja u već posrnuli sistem zdravstva u Srbiji je jedini način da se vratimo na staze koje su postojale u staroj Jugi.

  5. Čudno baš Ćuprija…jel se I Martinović….I Orlić ometač….uključili u izgradnju….

    1. Ne, nego je obnova te bolnica neophodna Ćupriji, i celom tom kraju, zato se to i radi.

    2. Ćuprijska bolnica je najveća i imala je uvek najbolji medicinski kadar, zato stanovništvo celog pomoravskog okruga gravitira ka njoj. Međutim politika zabrane zapošljavanja mladih lekara, partijsko zapošljavanje, kao i odlazak u inostranstvo, su dosta degradirali ćuprijski medicinski kadar.
      Stari odlaze u penziju a mladih doktora na specijalizaciji nema,
      iskusni medicinski tehničari konstantno odlaze u inostranstvo.
      Nema prave smene generacija, tako da nam se loše piše.
      Bez obzira na sve građani Ćuprije i pomoravskog okruga su zaslužili da imaju kvalitetniju medicinsku zaštitu
      i da se donacije EU ulože u prave projekte.

    3. Sa nesposobnim direktorom I stranackim kadrom, ni modernizacija I ulaganja nece pomoci da se covek tamo oseca bezbedno. I zasto he uopste direktor koji je direktno odgovoran za toliko zarazenih nije u zatvoru? A, da …

  6. Odlična vest. Važno je da ulažemo u zdravstveni sistem kako bismo pobedili koronu.

  7. Ulaže se tamo gde je to najpotrebnije, i ravnomerno u sve delove naše zemlje.

  8. I pored teške borbe sa pandemijom Srbija konstantno nastavlja da ulaže u obnovu bolnica kako bi naši gradjani imali najbolje zdravstvene uslove i sačuvali zdravlje koje je našoj državi prioritet svih prioriteta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.