Vučić: Ne mogu da uzimam posao epidemiolozima, molim ih da mere budu što blaže

Aleksandar Vučić u obilasku radova na putu Golubac-Donji Milanovac

Ostavite komentar


  1. Steta da neces da preuzmes posao epidemiolozima,koliko bi to bilo bolje za budzet 1 umesto 10 njih koji se za dve godine nemogu dogovoriti sta i kako protiv korone preduzimati.Ovako jedan i nema da brigas.

  2. Treba narod da molimo da se urazumi i prosiri vidike i prestane da se bavi teorijama zavere, vakcinacija se pokazala kao jedino resenje u citavom svetu i budimo odgovorni odazovimo se istoj da zavrsimo vise sa ovom koronom i vratimo se normalnom zivotu .

  3. Izraz “kult ličnosti” prvi je upotrebio Karl Marks kritikujući pojavu veličanja vodja kao svemoćnog vodje i nepogrešivog tumača interesa koji je gušio svaku kreativnost i postao bitan element intelektualne degradacije.
    Model, žrtve i epilog su isti, hipnoza je tehniči usvršena!

  4. Kako je posta „skroman“ pred izbore? Cele prosle godine je izigravao strucnjaka koji objasnjava lekarima kako rade respiratori, a sada nece da uzima posao epidemiolozima!

  5. gospodine Vucicu postoji li u nasem zakonodavstvu zakon koji kaze kada je epidemija da svi moraju da se vakcinisu u cilju zastite stanovnistva kao kada je to primenjeno kod Variole vere, rekose domaci strucnjaci da to postoji i da to nije krsenje ustavnih prava, mada vi kao najbolji student generacije sigurno to znate, prema tome bolje da postupite po tome, nego da molite da mere budu blaze a ni ono sto postoji kao mera trenutno se nigde ili retko postuje, pa kada je tako onda po slovu zakona, zar ne. Ziveli

Ostavite komentar


Društvo

Pašić (SSP): Puka sreća da u sudaru dva voza nije bilo ljudskih žrtava 10

Pašić (SSP): Puka sreća da u sudaru dva voza nije bilo ljudskih žrtava

Poslanica Stranke slobode i pravde Tatjana Pašić izjavila je danas da je Vračarski tunel napravljen samo za putnički prevoz i nema instalacije sa protiveksplozivnom zaštitom, niti dodatnu procenu rizika od požara i eksplozije, pa je puka sreća da u sudaru dva voza nije bilo ljudskih žrtava, odnosno da se teretni voz nije zapalio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.