Vučić: Ne vidim razlog za dodatne mere protiv korone u ovom trenutku 1Foto: R. Marković

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u ovom trenutku ne vidi razlog da se uvode dodatne mere protiv korone jer „brojevi značajno padaju što se zaraženih tiče“, ali da je spreman da uvek sasluša šta kažu premijerka Ana Brnabić i lekari.

„Najsporije padaju u Novom Sadu, u Beogradu mnogo brže, nemamo problema u bolnicama. Umnogo smo u boljoj situaciji danas nego pre mesec dana“, rekao je Vučić u Novom Sadu, gde je prisustvovao ceremoniji obeležavanja početka radova na deonici Novi Sad-Кelebija u okviru projekta brze pruge Beograd-Budimpešta.

Prema današnjem preseku, u poslednja 24 sata u Srbiji registrovan je 2.771 novooboleli od korona virusa, 56 preminulih, a 213 pacijenata je na respiratorima.

On je naveo da očekuje još bolju situaciju u narednih nedelju, deset dana, ali da mora što više gradjana da se vakciniše. Prema njegovim rečima, situacija jeste teška, ali će biti takva sve dok imamo koronu.

Na pitanje o radovima za metro u Makišu, on je rekao da nije bilo ni planirano da danas bude tamo, ali će otići narednih dana.

„Da li neko misli da sam se uplašio tih velikana, Jeremića, Đilasa, Aide Ćorović i onog tajkuna što je hteo da gradi hidroelektrane pa odustao“, rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari