Vučić ne zna šta će sa Kosovom, pa napada medije

Sagovornici Danasa o ponovnom komentarisanju naslovne strane našeg lista od strane predsednika Srbije na televiziji Pink

Ostavite komentar


  1. Za g. Lastara : nazalost mislim da podcenjujete srpske kapacitete za promasaj i da ce nas narod sigurno uspeti da napravi jos veci promasaj od AV.

  2. Neka se konsultuje sa predsednikom SANU. On ima svoj nepromenjen stav po pitanju državnosti Kosova i „prosvetliće“ Vučića da se ne „priseća“ šta je sve potpisao i obećao.

  3. Uopšte mi nije jasno kako narod može da veruje AV. Kako se on bavi politikom, a to je sada već prilično, gde god su Srbi živeli, više ih nema ili su ostali u malom broju.

  4. Lako je biti predsjednik svadljivac i smutljivac kad se ima u vidu tridesetogodišnji minuli rad. Urušili su mu se snovi Velike Srbije, a moguće i srpskog sveta. Promašen život.

  5. Zna on vrlo dobro i zasto ga je frau Merkelova instalirala, poput norveskog Kvislinga na tom mestu gde se danas nalazi, samo se pravi Tosa i lose glumata.

  6. Tačno je da Vučić ne zna šta će sa Kosovom, on zna da je to unapred izgubljena bitka i gleda kako da se izvuče iz cele priče. Neće se kandidovati na predsedničkim izborima naredne godine i namera mu je da kupuje vreme do aprila 2022. g.

  7. Kako smo svi postali pametni političari i svi sve bolje znamo od njih samih. Da smo mi na vlasti Srbija bi cvetala…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.