Vučić nije imao vremena za problem ubijenih pasa u Palanci: Aktivista Ivan R. Ivanović o štrajku glađu ispred Predsedništva

Ostavite komentar


  1. Šef države se ne bavi takvim problemima. To je u nadležnosti odredjenih službi, a ukoliko ima pritužbi na njihov (ne)rad tu je resorski ministar.

  2. Da je Srbija pravna drzava i da u njoj vlada pravda i zakoni ne bi lokalne rezimske kabadahije radile sve ovo sto rade,ne samo zivotinjama vec i ljudima.Naravno sve to rade uz precutni blagoslov SEFA.

  3. Volim životinje. Udomili smo kucu i macu koji su sada deo našeg domaćinstva. Ali razumem i ljude koji uzmu „zakon“ u svoje ruke kada to ne rade komunalne službe. Psi lutalice zaista mogu biti agresivni, a čopori deluju zastrašujuće – mnogi odrasli i deca ih se boje. Sramota za državu.

  4. Nadlezni u tom gradu treba da se pozabave malo ima dosta lutalica koje treba smestiti na sigurna mesta.

  5. Neverovatno zasto ovaj covek strajkuje gladju.covece idi radi nesto pametno ,ne zamajavaj se. Pa to su lutalice psi koji su vrlo opasni. Licno ja bih nagradio svakog ko ubije lutalicu. Tako ja mislim a i mnogi drugi ljudi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.