Vučić: Nisam znao da je Danilu bio zabranjen ulazak u Crnu Goru, možda zbog litija

Nakon primanja treće doze vakcine

Ostavite komentar


  1. Kakva dirljiva, gotovo detinja naivnost našeg predsednika i majčinska ljubav prema sinu prestolonasledniku. I kamen bi suzu pustio!

  2. jeste baš zbog litija,a nije zbog toga što se druži sa huliganima i kriminalcima iz kavačkog ili bjelivukovog klana,baš fin momak,inače nije poznat po ispadima i morbidnim slikama sa najvećim kriminalcima Balkana. Uspješno si ga odbranio kao Koluviju kada si rekao da su kod njega našli samo tonu droge,a to nije ni deset tona.

  3. Što se ovaj pravi lud, kao zbog litija. Ne predsedniče, zbog kriminala i druženja sa okorelim kriminalcima, znaš ti to dobro.

  4. O kakvoj ekonomski jakoj Srbiji ti više pričaš, pogledaj samo koliko radnika i u kakvim uslovima radi za bedni minimalac koji će i ako malo povećan u Februaru 2022 biti još više obezvređen, a državu enormno zadužuješ i kupuješ glasove ovog jadnog naroda!

  5. A da nije zbog njegovih drugara Kavcana ili Skaljaraca (ne secam se sa kojima se druzi)?

  6. Međutim zna ko je zamenik domara u Svrljigu.
    Ima nešto trulo u državi Danskoj.

  7. Ljubi ga Voja Koštunica neobaveštenog.
    I nema problem što njegove čuvene keramičarsko-šofersko-obaveštajne službe to nisu znale, ili još gore znale a nisu rekle?

  8. Znas na kom mestu se nalazi argon na Mendeljejevoj tabeli, a ovo nisi znao. Ma idi begaj.

  9. Ma sta nam to rece? I kao mi bi sada trebali da ti verujemo da govoris istinu? Nece bidne predsednice. Sam si sebe izkompromitovao, vec nebrojeno puta si uhvacen u lazi.

  10. Kako reče, Robin Hud. Ja mislim da je on pre svega baron Minhauzen prema svom narodu. Oooo, narode moj…

  11. Jadan covek..umesto da se hvali diplomama i uspesima svog sina kao normalan roditelj on tog malog kriminalca pravda. Nije lako kada zna da mu je sin propalica.

  12. Eee jadni li smo.Gde zivimo i ko nas vodi.Tuga do neba.I sto je najgore nema ni naznaka da se nesto promeni.Zaglupljuje nas iz dana u dan.

  13. Da, vidis mozda je zbog litija. Ali sada moze da letuje sa nekim fotogenicnim prijateljima koji, eto zle sudbine, ne mogu da skoknu do Beograda, cu zbog nekih sica kriminala. I dobro da moze na more. Neka se dete odmori od citanja, skolskih aktivnosti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.