Vučić od Inicijative dobio presek uplata

Iz "Ne da(vi)mo Beograd" pisali premijeru Srbije

Ostavite komentar


  1. Pa vi nas zezate?A gde su uplate na imena lidera inicijative i slicno , stvarno ste me nasmejali ovakvom komedijom .

  2. Ovo su zvanicne uplate na Inicijativu a preko ruke se dobilo na licnu adresu verovatno.

  3. Juce se registrovali kao politicki pokret,a sad nam prodaju patku da su gradjanska inicijativa..jednom recju TUGA

  4. Ova grupa koja se izdaje za inicijativu gradjana je politicka organizacija, a sa ovim navodnim uplatama "mazu" oci javnosti.

  5. Ево, признајем! За своја писанија примио сам до сада само ПОЛА МИЛИОНА ЕВРИЋА у кешу. Мало је. Зато сам им послао захтев за исплату посебног бонуса!

  6. Да ли ви мислите да су грађани толико глупи па да верују да износите истините податке? Варате се па би било добро да прикажете и прилив новца на рачуне ваших вођа, ваших рођака, кумова, пријатеље, а све зарад покушаја рушења владе која ради искључиво у интересу својих грађана и њиховог бољег и лепшег живота.

  7. Za komentatora Kolina: A gde su dokazi o uplatama na račun političkih stranaka za vreme parlamentarnih izbora? A što se tiče uplata mimo računa, na ruke lidera, o tome reči ne vredi ni trošiti.

  8. Bravo za transparentnost. Ajmo botovi sada da komentarišemo velikog istorijskog vođu, koji se do sada nikad u savremenoj istoriji nije rodio. Koliko smo mi bedni govori i naša vlast. Ali u odnosu na 1804 godinu mi smo sada puno napredovali 🙂

  9. Koliko su jadni ovi botovi, misle da se svi prodaju za sendvice kao oni. Inicijativa se bori i za vas boreci se za pravnu drzavu.

  10. Evo ovo je čista demokratija,dozvoljeno je ljudima da lupaju i da se zalažu za nekakve gluposti a opstruišu vlast i napadaju,treba da ih bude stid.

  11. Hahha pustie nas uplata preko računa, pa niko nije lud da ostavi trag, recite vi nama koliko novca primate u kešu?

  12. Ko još finasira ovakve organizacije preko računa, zna se kako se dobija novac, tajnim kanalima u kešu.

  13. Kao da je neko lud. Pa ovo je samo da se zamažu oči javnosti i prebaci loptica u Vladino dvorište, da ne kažem premijera Vučića. Mi smo čisti niko nas ne finansira, hoćemo promene, ha, ha, ha…

  14. Браћала, колико ботњака сунце ти пољубем, пази да су се ушемили за нешто више као Вучићев Мали па ајд да разумем, али за сендвич… А ви из иницијативе сте скроз промашили тему, ало бре па ово је Србија, овде ни влада већ годинама не полаже завршни рачун који је законом прописан, коме се ви правдате, браћела???

  15. Ovi misle da smo mi svi ludi. A uplate na ruke i na racune lidera ove smejurije od inicijative ne prikazuju nigde.

  16. Evo dokaza na koji načinse ova inicijativa finansira. Neka kancelar sada pruži dokaze da je 4.5m evra dato za organizaciju i neka dokaže te uplate na ruke..

  17. Hahaha pa ne mora svaka uplata da bude dokumentovana, kad se gotovina da u ruke to ne ostavlja tragove.

  18. Inicijativa stvarno misli da smo toliko glupi da ćemo poverovati u ovo. Ali mi za razliku od njih imamo mozak kako ne bismo poverovali u ovo.

  19. Hajmo sad SNS Botovi! Danas dobijate pojacan sendvic i cak dva soka ako se pokazete 😉

  20. Ajde neka nama AV objasni kako bez ustedjevine i sa platom od cca 112.000 din placa skolovanje dvoje maloletne dece u privatnoj skoli (zena onog fudbalera je pokazala uplatnice od po cca 10.000 evra na godisnjem nivou). Kat to saznamo onda cemo da cesljamo zutu patku.

  21. Moze li mi neko dati informaciju kako mogu uplatiti donaciju iz inostranstva.
    Hvala unapred.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.