Vučić optužuje medije dok Stefanović kontroliše štetu

Kritike zbog prodaje oružja Jermeniji predsednik Srbije odbacio kao kampanju protiv odbrambene industrije

Ostavite komentar


  1. Tim novcem je finansirane pobede sns. Kako tadić nije znao da tešić finansira av.

  2. On ne može da ako ne prevari i ne slaže. Laže i vara svoje saradnike i članove, vara i laže građane Srbije, ali vara i laže najviše zvaničnike stranih država.

  3. Majstori za spinovanje! Krušik su ojadili pojedinci iz vlasti i privatni trgovci oružjem. Pravda za uzbunjivača Aleksandra Obradovića.

  4. A racuni za kupovinu i preprodaju respiratora i medicinske opreme Vucicu? Sta se dogadja ?

  5. Zašto uvozom kineskog (i ruskog, naravno) oružja ugrožavamo nacionalnu bezbednost i ekonomski suverenitet, a uvozom američkog (ili britanskog, nemačkog, francuskog,…) ne? Zašto je uopšte problematičan izvoz našeg oružja u Jermeniju? Naravno, ne govorim o pljački koja se sprovodi izvozom preko privatnih firmi, već o samom izvozu. Da li postoji rezolucija SB UN kojom se zabranjuje prodaja oružja Jermeniji? Koliko ja znam takve odluke nema?

    1. Zato što pravila igre oduvek pišu veliki igrači. Mi večito levitiramo u prostoru „bolje rat nego pakt“

      1. E vazda se nekom izvinjavate!!!!! Prodali Azerbejdzanci provalili e sad nema cile mile!!!!! Mislite da je neko lud Vucko!!!!?

    2. Uvezezli smo već helikoptere i rakete iz Francuske i Nemačke, a razlog je što nabavljamo oružje iz Kine, što imaju bolji odnos cena za kvalitet.

  6. Vas dvojica ste nesreca Naroda Srbije. Nemate duse nikada vam nece narod Srbije oprostiti svo zlo koje ste naneli, kako mozete sebe pogledati u OGLEDALO bez da vam Bude muka od Vas samih.

    1. Da ,poštuje.Postovala bi i kada bi Čačanima prodala oružje da napadnu Ruse ???????Ali ponekad treba uzeti u obzir ko nam je prijatelj a koliki je profit od prodaje.

      1. Ispada da nam Jermenija nije prijatelj?Nama su obe zemlje prijateljske, i mi nismo prodali oružje u trentku direktnog sukobljavanja, pa da se kaže da smo stali na jednu od strana, već smo izvezli oružje u skladu sa svim medjunarodnim pravilima. Uostalom njihov sukob može biti rešen samo mirnim putem, a ne sukobima.

  7. Prvi odgovor predsednika Vučića, povezivanje predhodnih žutih, unistitelja Srbije, sa izvozom oruzja bila je laž.Nikakva uredba vlade iz 2012.g.nema veze sa izvozom u Jermeniju iz 2016,2017 ili 2018.Kada dodje ponuda za kupovinu,vlada odlučuje o izvozu tada.U zavisnosti od odnosa sa zemljom,politicko-bezbedonosnom situacijom i u zavisnosti od profita MIP odlučuje o izvozu. …Vlada je zabranil „Krusiku“izvoz u Jermeniju ali dozvolila privatnoj firmi koja je po povoljnoj ceni kupila oružje iz „Krusika“koji je ujedno ostao bez profita.Koliko sam ja shvatio,na račun izvoza oružja zaradjuju privatnici a vlada iz budžeta upumpava pare u „Krusik“,koji inače grca u dugovima.Dug „Krusika“koji iznosi milione,nije nikakva tajna,uzimani su krediti i krediti…..

  8. Štete nema, prodaćemo oružje Azerbejdzanu, i još ćemo izvući korist iz ove situacije.

  9. Sramotno što pojedinci govore neistine kao ojadili, a istina je sasvim drugačija Krušik ima nikada veće plate.

Ostavite komentar


Društvo

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa 10

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa

Potpredsednica Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodna poslanica Ivana Rokvić izjavila je danas da novi pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o uslovima i kriterijumima za izdavanje dozvole za pružanje medijskih usluga ne predviđa obavezno emitovanje kvalitetanog programa u koji spadaju dokumentarni, dečji, kulturno-umetnički i naučno-obrazovni sadržaji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.