Vučić: Patrijarh Irinej u teškom stanju

Ostavite komentar


    1. Kad dobiješ koronu moli Boga a ne lekare.Big je svemoguć zar ne.Kolike li zatucanosti u 21 veku.Predlažem i indijanski ples bogu Sunca,dodole,prizivanje Zevsa ili Ra ai i klempavi Buda nije za zaobići.

    1. Vidim da objavljujete samo komentare onih koji „pljuju“ po Vučiću…izvinite što sam se usudio da nazovem bolesnicima mnoge „pisce’ komentara…

  1. Nisam gledao KZŠ, ali znajući ga ne sumnjam da je lekarima podelio par korisnih saveta.

  2. Irinej ima 90 godina. To je azlog vise da mu se jos vise divimo, kako se bori sa opakim virusom.

    1. Bože,koliko ovde ima zlobe medju ljudima komentara.Za je moguća bezobzirnost tolika prema čoveku koji se bori za život…čovek,a onda i patrijarh…gde je poštovanje i jednog i drugog…sram vas bilo..i ako niste vernici i hrišćani…poštujte druge…sem ako nije kod vas neka druga patologija…

    2. To je razlog više da ga ne gledamo više.Deca umiru a iva sotona uživa.Nikad tkzv patrijah ni dinara nije dao bolesnoj deci,bolesnim vršnjacima.Jedino nacisti dižive te godine jer ih ni Đavo neće.

  3. G-dine Vučiću nijr sve u ovoj zemlji politika.Ostavite se „stručnih komentara“po informacijama Vaših miševa.Sramote me takvih ljudi.

    1. Ne može. Naš predsednik je prodao sav konzilijum lekara.. Sada on zamenjuje sve strucnjake.

  4. Bolesti, smrti, medicinski saveti, sve je to u stanju da obavi nas dragi drug Predsednik. Samo da izadje vest u novinama i da okolo obavezno zuje kamere …

  5. Bolesti, smrti, medicinski saveti, sve je to u stanju da obavi nas dragi drug Predsednik. Samo da izadje vest i njegova fotografija u novinama i da okolo obavezno zuje kamere …

  6. Goran Stevanovic je v.d direktor Infektivne klinike KCS…A Prepodobni..portparol kriznog staba…u sekularnoj Srbiji,saopstava stanje zdravlja Patrijarha..Ima druze SPC svoje sluzbe a Patrijarh vikara..pusti ljude..aman.Znamo da brines za investiciju koju si plasirao al to radi solo u 4 zida..Batali nas vise..

  7. E… vazno da on rekao. Ocekujem da kaze i sta da doruckujem sutra. Bez njegove objave ne mogu da zivim…

  8. Baš nas zabole.Mi smo sekularna država i samozvani patrijarski nas ne interesuju.Nek mu polodavac onaj hire skrati muke.Đavolak već sprema žurku.Pročitajte 10 zapovesti i vidite koliko je ivaj poštovao.Rezultat ni jedan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.