Vučić: Pohvale za RTS

Ostavite komentar


  1. Javni servis Srbije u sluzbi gradjana, koji ga redovno godinama placaju kroz Tv pretplatu .

  2. A zasto je Vuciceva zurka bitan dogadjaj? Potrosio narodne pare i pozvao neke likove na zurku gde su se skuvali i jedva cekali da pobegnu. To sto je Vucic predsednik nije nikakav pozitivan dogadjaj. Bice gori i od Tome kao predsednik, ali sigurno najbolji po zloupotrebi predsednickog mandata. Niti je prvi, niti je bitan niti ce biti poslednji, a to sto je RTS dobio priznanje za prenos njegove druge inauguracije je najveca blamaza ne tv koja sebe zove javnim servisom da bi imala osnova za prinudnu naplatu propagande vlade i vucica.

  3. I tako "Zuti Bujke" izvrsava misiju jaDnog servisa!
    Kukavni botovi sada vise ne znaju da li treba da napadaju ili brane RTS.

  4. Šta je ono faraon pričao o tv pretplati u ranoj fazi pohoda na presto? Zaboravili?

  5. Tako treba svi mediji da poštuju pre svega svoju zemlju,bez obzira na političku pripadnost, ali dobro, svi znamo "sa kojih sve strana vetar duva".

  6. RTS postaje ozbiljna konkurencija Pinku. Trude se, a bogami, polazi im za rukom. Više ne postoji ni jedna ozbiljna emisija tipa javne debate. Ali mlaćenja prazne slame, koliko voliš…Nego stvarno, šta ćete sad vi, sludjeni botovi???? Brinem se za vas…

  7. E,PaOD ONOG,Nije srpski ćutati,,Bujke se Vinuo,do ,,građanina Pokornog,,za tako nešto,mora se imati,,posebno naručena i Implementiranana gumena .kičma,,

  8. da se uvuče AV-u;ta dao im je pare iz budžeta!-A vi samo i dalje plaćajte pretplatu razglasnoj stanici srpske nazadne sranke!

  9. Kao komentatori se smenjuju Acini ćutolozi/klimoglavci M.Mihajlović i V.Vuletić!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.