Vučić pred građanima Sjenice postavljao pitanja republičkim funkcionerima koje je poveo sa sobom

Ostavite komentar


  1. Sjenički kraj je prelep kraj i ulaganja u taj deo Srbije u mnogome će biti od izuzetne pomoći meštanima.

  2. Odlično! Sada će sjenički sir i pazarski džins stizati do Beograda za samo 2 sata. Doduše, njima iz BG ionako ne treba ništa pošto se snabdevaju u Bosni i Kosovu po mnogo povoljnijim cenama.

  3. Zasto u Novopazarski i Sjenicki kraj nije otvorena ni jedna jedina fabrika u poslednjih 30 godina a konstantna su predizborna obecanja da ce do toga doci i da ce se makar malo smanjiti ogromna nezaposlenost u ovim krajevima ?!!

  4. Ovaj nastavlja sa obećanjima.
    Potrošio je dva budžeta za iduću godinu, a da se ne pita za ništa.
    Predizborna obećanja, a posle….

  5. Da li se uvazeni aktuelni Predsednik Srbije obratio svojoj vernoj publici dovezenoj autobusima uz pratnju sendvica i flasica sa viodim i jednom crvenom novcanicom ?

  6. Mučno je nakon svih tih krupnih afera i korupcije praviti se da ništa nije bilo,sve je u redu,a zapravo se kupuje svaki dan u vlasti umjesto da se podnose ostavke na funkcije,što narod i čeka.

  7. Baš neobrazovan i polupismen narod ceni diktatore i prazna obećanja. Tužno. Nema Srbija budućnost sa takvim narodom.

  8. Vučić vodi ozbniljnu predizbornu kampanju. Jedino je neozbiljno to što je dao tolika obećanja u koja mu neće povjerovati ni njegove skutonoše iz Sjenice. Nama su obećavali i lagali nas mnogi i prije njega, pa i Suljo, Rasim, Muamer, a beli i oni prije njih, pa se još kotrljamo džadom do Pazara koju su izgradili komunisti poslije rata. A kad čusmo Vučića, dođe nam tako nekako milo oko srca da se rasplačemo od sreće, baško u Domanovićevim pričama o vođi.

  9. Prešao je igricu – skapirao naš narod i sada to koristi. Oseća šta narodu treba i to im daje. Kao svaki pravi državnik.
    Žuti to nikada nisu umeli!

  10. Kada će predsednik doći u Severni Banat da vidi kako nema ništa od puteva pa redom, da vidi kako se putuje od graničnog prelaza Rabe prema Kikindi i Zrenjaninu (od Podlokanja Opština Novi Kneževac do Crne Bare Opština Čoka putuje se po propalim betonsim pločama točkovi da otpadnu na automobilu) nije Vojvodina samo do Novog Sada i Zrenjanina.

  11. Koliko je predsednik potrošio para od Nikšića,Zlatibora do Tutina,Sjenice i Novog Pazara?

  12. Svi zluradi komentari na posetu su nebitni,sve što je rekao Vučić tačno je i svi to znaju al kao nevide i nečuju,pa u Sjenicu ni tito nije došao a došao je on i svaka mu čast jedina zamerka mu je što lokalni odbor neraspusti odmah jer je to grupa vucibatina koje meštani dobro znaju,nek ispuni pola obećanog malo li je ako ispuni sve pa on je babo džabe ga mrzite.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.