Vučić: Povećanje plata do kraja godine za zdravstvene radnike, biće i novih bolnica

Otvorena Zdravstvena stanica Borča

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. pa to vec znamo ,stalno to pricate i bice povecane penzije i svi oni koji dobijaju plate iz budjeta a sta je sa onima koji proizvode i pune budjet…..

  2. Sve je to bajno, ali ajde za početak bar stavite roletne na prozore u UKC Kragujevac. Može i neke carsave, ne dao bog da ležis tamo po ovoj vrućini.

  3. „Kamere slikajte me“. To je glavni i jedini cilj Vucica, starog politickog demagoga koji za 30 godina nista osim radikalskog politicarenja nije uradio. Zar Srbija ne zasluzuje bolje?

  4. Poštovani lekari, kada se ne vakcinisanim ne bude skidalo od plate 10% svaki mesec za zdravstveno osiguranje, onda možete i da odbijete da ih lečite. I ovako se većina naroda leči po privatnim klinikama jer zbog vaših veza i vezica ne može da dodje na red. Pozdrav

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.