Vučić se vakcinisao kineskom vakcinom u mestu Rudna Glava (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Ja ne mogu da verujem,Ivana,da vi čitate „Danas“?! Ili je to po zadatku?

    2. Red je bio da se pokaze ceo postupak od uzimanja tecnosti iz bocice,ovako po mom misljenju,nije se vakcinisao.Da je vakcina prava ne bi taj postupak izostao,ovako josjedan znak da nesto nije u redu.

  1. Nadam se da će se sada konačno ljudi urazumiti, kako bi se veći deo stanovništva vakcinisalo. Ako je Izrael uspeo da smanji broj zaraženih, ne vidim zašto me bismo mi, uz vakcinu i pridržavanje mera.

  2. Bez vakcina se nije mogla pobediti ni jedna velika pandemija u istoriji čovečanstva.

        1. Plandemija !Ko tv rdi da je u špricu vaakcina ,da je želeo trasparentnost postupka ,moralo se izvući iz bočice a ne ovako ko Brnabićka ,nismo videli ni da je ubodena !

  3. Pretpostavljam da će sledeća tema analitičara i nekih novinara biti zašto nije primio neku drugu vakcinu?

    1. Ne, tema je Jovanjica, Oliver Ivanovic, naplatna rampa i tako to da ne nabrajam.

    2. Ne! Teme bi trebalo da budu: „Zašto se pravimo da je normalno da pedijatar daje vakcinu?“ i „Zašto Vučiću niko ne sme da kaže da mora da nosi masku u zatvorenom prostoru?“

  4. Nadam se da ce se probuditi svest naroda da je u vakcini jedino izlaz iz ovog mracnog kruga epidemije.

    1. Neispravno data vakcina.vakcina se daje duboko u misic a ova je data plitko sa kratkom i tankom iglom tkzv.“insulinskom“iglom.

      1. Ova vakcina data je:
        špricem za aplikaciju vakcine zapremine 1ml ili 2 ml (špricevi moraju biti graduisani
        na 0,1ml); i
        – iglom promera 23-25G, dužine 25 do 38 mm;

        Data je potpuno ispravno i prema Vodiču za zdravstvene radnike za primenu vakcine Sinofarm.

  5. Nadam se da je osoblje Doma zdravlja upozorilo “ preCednika “ da treba da se revakcinise i da zastita ( anti tela ) se pojavljuje 40 dana posle revakcinacije ( “ diskretan sarm “ kineske Sinofrarm vakcine ) a i da se vec prica o trecoj inekciji ( re revakcinaciji ) verovatno zbog “ efikasnog delovanja prve inekcija i revakcinacije “ ( pod navodnicima ) . . .

  6. Neispravno data vakcina.Vakcina se daje duboko u misic a predsednik je dobio vakcinu sa tkzv.“insulinskom“ iglom koja se aplicira plitko u misic.

  7. O čemu će sada da govore ,,slobodni mediji“. Vidim i dalje nastavljaju sa spinovima. Vučić ih na kraju uvek matira.

  8. pa kako ćeš sada u nemačku ili frnancusku…tamo se sinofarm i sputnik ne priznaju…hmm…

  9. Vakcina protivu laži za Vučića ne važi. Nema te „vakcine istine“ koju Vučićev organizam neće da odabaci kao strano telo. Kakva antitela, kakvi bakrači, medijsko rejtingaška pučina i dalje će da tlači i mrači.

  10. i sta ce te sad izmislit. vjerovatno da je sprica prazna. jer kod vas je bitno da vucica negativno predstavite. sramite se!!!

    1. Kako li mu je bata Andrej? Je l’ u bolnici u Batajnici ili je ozdravio? Ne spominje ga niko…

  11. A maska? Ne pada mi na pamet da sledim njegov primer, ne zelim ista zajednicko sa njim?

  12. Ovaj tip sta zine – slaze. Ne verujte mu nista- niti se vakcinisao( lazna sprica) , niti je to kineska vakcina, niti je to njegova ruka, niti njegova majica, niti je to neko selo. Sve u vezi njega je podvala i laz. Cak i njegova glava je lazna. I mi smo postsli sami sebi sumnjivi. Sve nas je sludio. Skroz.

  13. Medicinskoj sestri doneo cvece, doktor mu odmah izmerio pritisak. Bice da je sestra zgodna.

  14. Izgleda da je lakse preziveti koronu nego sve ove gluposti oko nje,a narocito brojne psihopate,a posebno ove koji nam kroje sudbinu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.