Vučić: Srbija neće zaboraviti zločine 19 najmoćnijih zemalja

Ostavite komentar


  1. Ne treba zaboraviti ni zločine Miloševića tokom decenije njegove diktature, kao ni to da je odbio sporazum o Kosovu sa Holbrukom, što je dovelo do bombardovanja. Kosovo smo svejedno izgubili na skuplji i tragičniji način bombardovanjem.

  2. A mi nećemo da zaboravimo da si dovodio šredera… i da ti je bler bio čest i rado vidjen gost….

  3. Nece ni narod koji ima mozga zaboraviti da ste tada dobili stan od Milosevica kao novopostavljeni ministar informisanja. I tada ste uvodili kazne cenzuru i zatvaranje medija kao sto to danas vasa sadisticka priroda cini uvodjenjem Sestomartovske diktature. Procice i ovo a procice i Vase.

  4. Nikada necemo zaboraviti zlocine i zrtve Nato bombardovanja ciji tacan broj ne znamo.

  5. Za mene je jedno ubistvo zlocin a siguran sam svakog normalnog covjeka.ali pitam se dali ima neko moralno pravo da kaze necemo zlocine zaboraviti uzas sramota ponizenje. Jer taj covjek covjek je sa automatskom puskom bio na jevrejskom groblju iznad sarajeva. I u krajini sa svojim mentorom trazio ogulin viroviticu karlobag itd. Nisu srbi krivi za nato bombe nego takvi pojedinci

  6. ”Rat protiv Srba nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva“.
    (Toni Bler, tadasnji britanski premijer i sadasnji savetnik predsednika Srbije).

  7. I danas posle tvoliko godina cujem jasno zvuk sirene za opasnost, kao i zvuk prve bombe koja je pala na moj grad. Kakve je sve nepravde dozivela i prezivela ova nasa mala, prelepa Srbija.

  8. Srbija nikada nece zaboraviti zlocin ’99-e godine za koji jos niko nije odgovarao.

  9. Ovaj dan ce se zauvek obelezavati u spomen svim zrtvama koje su stradale pred naletom zla zvanog NATO. Mnogo porodica je propatilo zbog ovoga i zato Srbija danas svoju politiku zasniva na ocuvanju mira i stabilnosti.

  10. Iskreno saosecanje sa porodicama svih stradalih u ovom monstruoznom cinu. Danas 21 godinu kasnije Srbija je primorana da saradjuje sa drzavama koje su je bombardovale, to je jedini nacin da ova zemlja napreduje zarad bolje buducnosti svih gradjana ove zemlje.

  11. „Oprostićemo – ako budemo mogli, zaboraviti – samo ako nas ne bude bilo“

  12. Da nije bilo bombardovanja ovaj spodoba bi DANAS imala 12 godina više radnog staža u vladi srbije!! Jbga, taman počeo ds crta mapu VELIKE SRBIJE i nato mu prekinu CRTANJE! Zato je on najviše ljut!! Ne zbog žrtava, jer da mu je bilo do ljudskih zivota ON BI NAREDIO DA SE ZGRADA TELEVIZIJE EVAKUIŠE PRE NOMBARDOVANJBOMBRADOVA! Bio je nformisan da će ZBOG IZVORIŠTA PROPAGANDE zgrada kao legitimni cilj nstoa biti bombardovana! Bad tog dana je njrgova mama izostala sa posla!! Vozi miško, bar za one koji su pamćenje izgubili!! Zsto obožavaoci i ljubitelji dela i TELA vučića zapitajte se i ZBOG ČEGA?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.