Vučić: Srbija pruža ruku

Ostavite komentar


  1. Glavni krivac za stradanje našeg naroda je Sloba i & tj. oni koji su ratnim putem hteli da ruše ustav iz 1974. A kao što svi vide Hrvatska (i ostali iz YU) su dobili (od UN, velikih sila) države u tim granicama iz 1974.

  2. Odavno nije jasno dali je politika SRS (Ogulin,Karlobag Virovitica)bio plan naseg raseljavanja iz Nrv. ili …Mislim da bi predsednik prvo to trebao objasniti pa onda zaliti za nasom sudbimom.

  3. ZAPANJUJUCA JE SLIJEPOCA SRPSKOG NARODA I NEMOGUCNOST SAMOANALIZE I SAMOKRITICNOSTI…MAXIMALNA DRSKOST DANASNJEG PREDSJEDNIKA SRBIJE KOJI JE AKTIVNO UCESTVOVAO U SVEMU OVOME ,ZALAZUCI SE ZA GRANICE VELIKE SRBIJE I IGRAJUCI KOCKARSKU PARTIJU SA SVOJIM NARODOM…BILO JE NAIVNO I OCEKIVATI DA CE TUDJMAN DOZVOLITI “ REPUBLIKU SRPSKU „SA NEKIM „DODIKOM“ NA SVOJOJ TERITORIJI, HRVATSKA NEBI BILA U EU I U NATO, LITIJE BI BILE PO HRVATSKOJ ….NIKADA HRVATI TO NE BI DOZVOLILI S

  4. Svasta je covek ovde napricao,bez uzrocno posledicnih veza,onako kako mu odgovara.Odgovaranje tek sledi u lustraciji.

  5. NA NAMA OSTAJE DA ČUVAMO OD ZABORAVA ŽRTVE STRADANJA I DA SE TRUDIMO DA SE NIKADA ALI NIKJADA NIŠTA SLIČNO NE DOGODI.

  6. O sudbini nasoj i sudbini nase dece, odlucivacemo iskljucivo mi sami i necemo dati da nam drugi sude i presudjuju, a svoje zlocine ne priznaju!

  7. Hoce li konacno dobiti Oskara iz dramaturgije ili glume, pitam se, pitam? Zaboravio je pomenuti kako je licno podrzavao Milosevicu politiku i bio jedan od glavnih huskaca i trovaca devedesetih. Dokle vise sa ovom dvolicnoscu?

  8. Pamti Dragicevic Vasilija od 84 godine da Joj je majka stradala u Plavnu ,Pamti 13 dana putovanja na prikolici Petrovackom cestom,pamti 13 09 2016 kada su joj upucene pretnje rastragacu vas zapaliti iseliti,pamti 17 02 2017 kada su joj ti isti tukli cerku kada je posla na posao a nju razbise od kapiju .Sto su obecali ispunise Dragicevc Vasiliji moze im se.,kad ne tuku oni unistavaju psihicki, ekonomski ,guse smradom i korovom savjesno,nece da ociste plac za sve sto urade treba da se njima plati moze im se oni su u svojoj drzavi.Status izbeglice Dragicevic Vasilije tako se resava u Cortanovcima .Dalje ne mogu pisati lose mi je od svega.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.