Vučić treba krivično i politički da odgovara zbog slučajeva kao što je moj

Inspektor Nebojša Blagotić nastavio da tuži državne funkcionere zbog propusta u vezi sa njegovim prevremenim penzionisanjem

Ostavite komentar


  1. Kadija te tuzi kadija ti sudi ima dosta policajaca koji znaju dosta namestaljki i malverzacija samo su unapredjeni i data im je odlicna plata i auti pa cute jer nemaju tu moralnu svest da se sve zloupotrebe vracaju pet puta gore na nekog nnihovog bliznjeg pazite se lopovi vraca se mnogo gore molicete boga da vam oprosti ali kasno.

      1. Vucicevic je najveci kriminalac iz prosle vlasti zajedno sa Djilasom, Dacicem, Tadicem, Ljajicem i ostalim DOS-ovcima.

  2. Bog ce da im presudi budite sigurni kad pocnu da padaju ko svece od zla,lazi i prevare pazite i cuvajte porodice vraca se mnogo gore.

    1. Ovakvog coveka bez straha i privrzenosti politickoj opciji za ministra policije. Ni po babu ni po stricevima.

  3. I mojoj deci je upropasten zivot iz istog razloga. Imam pravosnaznu presudu,ali za ministra Ljajica zakon ne vazi. Unistili su im detinjstvo,a i zdravlje. Nema kom se nisam obratio,ali narabnonisu njihova deca u pitanju nego tudja.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 6

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.