Vučić u Železari Smederevo

Ostavite komentar


  1. "železara posluje u skladu sa planom, što znači da je postignuta puna efikasnost u iskorišćavanju njenih potencijala " CISTA i TESKA LAZ! Mikser na celicani nije ozidan, niti druga visoka pec zbog toga radi! Neko toliko ovde laze da pocinje da smrdi iz Vuciceve kuhinje medijske manipulacije.

  2. "železara posluje u skladu sa planom, što znači da je postignuta puna efikasnost u iskorišćavanju njenih potencijala " CISTA i TESKA LAZ! Mikser na celicani nije ozidan, niti druga visoka pec zbog toga radi! Neko toliko ovde laze da pocinje da smrdi iz Vuciceve kuhinje medijske manipulacije.

  3. Gradjani Srbije (sem casnog izuzetka) su lenji, muljatori i grebatori. Ali postoji ON koji radi. Pa iako nas ni malo ne POSTUJE, eto, ubi se da NAMA bude bolje. A sta to on radi? Osim sto drzi konferencije za novinare? SLIKA se! Sedam dana u Nisu i okolini, pa u Novom Sadu, stigao je eto i kod nekih filmadzija. A onda Smederevo! Zbilja je zadivljujuce koliko JAVNIH nastupa nas veliki radenik ima SVAKI dan. Radi li on ista drugo?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.