Vučić: Obezbedili smo novac za kupovinu važnih borbenih sredstava

Ostavite komentar


  1. Izgubila smisao sva ta post- komunisticka odlikovanja. U danasnje vreme dele ih kako hoce i koliko hoce.

  2. Snažna vojska čini snažno društvo, a to su snažna privreda, ekonomija i stabilne finansije! To čini snažnu Srbiju, koja, istina, nekima smeta, ali tako jaka i na dobrom razvojnom putu, snažna Srbija nije tu da remeti bilo čiji mir, već da osigura svoj!

  3. Svako priznanje dodeljeno pripadnicima vojske i drugih odbrambenih struktura govori ne samo o tome da Srbija danas prepoznaje i nagrađuje sve one koji je štite, već i da smo svi svesni truda, požrtvovanja, napora i odricanja koje ti ljudi čine! Veliko im hvala!

  4. Od kako je g. Vulin bio ministar u Vojsku Srbije se stalno ulagalo, a sad kada je g. Stefanovič ministar u Vojsku srbije se još više ulaže i modernizje za šta je g. Vučić uveliko zaslužan.

    1. Treba dodatnih 3000 dinara za PRC test negde uložiti! Vi botovi posle B92 preuzimate i Danas!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.