Vučić: Vakcine besplatne za sve građane

Predsednik Srbije najavio da će se svakako vakcinisati protiv korona virusa

Ostavite komentar


      1. A ja bih platila samo da primim vakcinu omah,da ne moram da cekam masovnu vakcinaciju tek za godinu dana.

    1. A kada putujete u daleke zemlje i primite bezbroj vakcina onda se ne pitate da li cete i kako odreagovati na njih. Od svega se danas pravi politicka prica!

  1. Biće, jednog dana, neka vakcina, kad bude stigla, stićiće, možda…opet najave. Ponovo prazne reči i budalaštine bez ičeg konkretnog i tačnog. Nepotrebne, ničim izazvane laži, osim njegovom psihom u svrhu političke samopromocije a bez ikakve osnove.

  2. Zdrav razum kaže: prvo vakcinisati medicinare, jer šta vredi „bakama i dekama“ koji su u domovima već zaštićeni, da budu zaštićeni od korone, kad imaju sto drugih bolesti, od kojih neće imati ko da ih leči? A što se On buni na komentar njegovog vakcinisanja, kad je rekao „Evo, ja ću se prvi vakcinisati!“ Aj bar jednom nek ne slaže…

    1. Bake i deke u staračkim domovima su samo delimično zaštićeni, ali su najranjiviji zbog svog zdravstvenog stanja i godina. Najbolji dokaz za to je bio starački dom u Nišu, gde je bilo puno obolelih i umrlih od Covida.

  3. Kada dodju Rusi u Torlak da bi poradili na vakcinama neka porade na toj koju ce primiti predsednik Putin, da nas ne ostave samo sa ovim vakcinama za mladje i zdrave ljude .

    1. Zna se ali neće svi koji to hoće, dobiti od jednom, već će se vakcina primati u dužem vremenskom periodu.

  4. U Srbiju ce stici proverene i bezbedne vakcine, iste kao i u ostatku Evrope, tako da nema bojazni da ce gradjani biti prevareni i izmanipulisani od strane drzave.

    1. Ne razumem logiku, vakcinišu se korisnici starackih domova, koji se nalaze u kontrolisanim uslovima, a ne vakcinišu se medicinski radnici koji su, kako je vise puta naglašeno „na prvoj liniji fronta“? I kako da poverujem da je vakcina bezbedna? Da li su „nase bake i deke“ zamorcici? Za našu decu, samo napredno!

  5. Volja postoji, ali zbog ove situacije, treba da budemo svesni da smo ipak mala drzava, i da ne mozemo biti prvi na listi…

  6. Ocekujemo vakcine, i one ce vrlo brzo stici, drzava je dala svoj maksimum kako bi se nabavile sto pre, zarad zdravlja nasih gradjana…

  7. Vakcine su spas i bravo za predsednika sto ih nabavlja u rekordnom roku u neophodnim kolicinama i proverene!!!

  8. Србија се бори да грађанима омогући избор приликом вакцинисања

  9. Vakcine besplatne za sve građane, ovo je zaista jako lepo za naš narod i državu.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za ekonomski oporavak.

    1. Ne treba nama gradnja. Dosta vise nekontrolisane gradnje i uvoza Evropskog auto otpada. Na Novom Beogradu nema garaza,prenaseljenost ogromna. Dostd više.

  10. Nije mi jasno kako nekom moze da padne na pamet glupost da ce se vakcine naplacivati naravno da je besplatna,zdravlje je na prvom mestu

  11. Sumnja je postojala i za respiratore pa smo ih dobili, i vise nego neke razvijenije zemlje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.