Vučić više brinuo o svom nego o rejtingu vakcinacije

Opozicionari koji su među prvima "zavrnuli rukave" komentarišu za Danas "famu" oko imunizacije šefa države

Ostavite komentar


  1. Ako neko u medjuvremenu nije preselio Rudnu Glavu, ona se i dalje nalazi u opstini Majdanpek, na istoku Srbije.

  2. da se pre vakcinisao mozda bi spasao neki zivot, ocigledno da su neki cekali da se on prvo bocne!

  3. Mislim da ovaj pu gresite, nije bitno da predsednik drzave prvi primi vakcinu da bi gradjani poverovali u njeno dejstvo i sami se pelcovali. Odziv na vakcinaciju je bio zadovoljavajuci na samom pocetku, bilo je vise zainteresovanih nego vakcina, politicari iz vladajuce stranke su se vakcinisali pred TV kamerama da bi „uverili“ gradjane da vakcine valjaju ali sve je to samo teska zabluda – neodlucno stanovnistvo nece uveriti vakcinacija politicara ako mu ej vec puna glava inegativnih nformacija sa drustvenih mreza.

    Vucicevo vakcinisanje je doslo u trenutku kad u Srbiji nema jos mnogo njih koji jasno vide ad je vakcina zastita od covida, takvi gradjani su se uglavnom vakcinisali, porast broja vakcinisanih je verovatno rezultovao trkom clanova njegove stranke da odrade ono sto im je shef stranke uradio iz poltronskih razloga i verovatno jos manjim brojem neodlucnih – kod njih Vucic bas i nema neki uticaj na zivotne odluke. Citajuci koemntare, gledajuci drustvene mreze i iz razgovora sa nekim prijateljima zakljucio sam da je gradjanstvo Srbije u obimu od 50% protiv vakcine, u stilu „ako ne moram ni necu se vakcinisati, sto da budem zamorce, nek se vakcinisu svo ostali ja cu biti zasticen ako se vecina vakcinise…“.

    Jedino sto moze dici % na visi nivo je akcija brace Grka, da zabrane ulazak bilo kome ko nije vakciniosan, hoces na Halkidiki prvo na uvid dokaz da si se pelcovao.

    1. Због ради зашто 70% руског становништва одбија вакцинацију чак и са њиховим спутњиком. Ајде да узмемо да је 30% муслимана, али шта је са 40% осталих којима ме смета свињски желатин.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.