Vučić vratio jednog od glavnih trgovaca u oružarski biznis

Dolaskom naprednjaka na vlast usledio i povratak Tešića

Ostavite komentar


    1. Kraj je kada istina dopre do svih, a ona glasi da je Vučić najveća štetočina u istoriji ovog naroda. Ne u novijoj…

    2. Vlasto uozbilji se i ne piši gluposti. Ako nisi upoznat sa materijom informiši se malo bolje ili ti, možda, namerno pišeš gluposti.

  1. Nema ovde nikakvih gluposti, ajme tebi. Samo se javlja veoma, veoma ozbiljno pitanje. Ako se ima u rukama toliko argumenata i dokaza. zastose ne podigne krivicna prijava za sve ucesnika u aferi i da se tera do medjunarodnih sudova? Zasto nedostaje zavrsnica draga gospodo uzbunjivaci i svi vi, dobronamerni i pravdoljubivi koji raskrinkavate nejvecu aferu vrha vlasti?

    1. Zato što ljudima kao što si ti glasaju ne po savesti, već za one koji će vas preko veze zaposliti, pa su tako neki dospeli i na mesta sudija, a za uzvrat ne pokreću postupke po službenoj dužnosti, bez obzira na ishod.

  2. Znači čim Krušik naplati dugovanja od GIM-a i Tešića neće više biti pred stečajam? Pa što predsednik Vučić to ne pogura malo u pozitivnom pravcu.

  3. Rekla kazala da obe strane. Nikada nisam čuo Mariniku šta je to zbog čega treba glasati za nju. Koji plan ima kad zbaci ove parazite? Dosta mi je Trivanki i sl. jastrebova….

    1. Plan joj je da ljude kao ti smesti tamo gde pripadaju, a to je da pošteno rade svoj posao u skladu sa znanjem i za koji će biti novčano nagrađeni. Ovako, ljudi kao ti na osnovu vređanja drugih, podmetanja i laži, a sve po direktivi SNS-a, dolazite do nezasluženog parčeta hleba.

    2. Da li to nešto menja u činjenici da država sputava svoje preduzeće kako bi par privatnika uzelo velike pare?

    3. Kole, vidiš ni ja nisam čuo da Marinika priča šta je to zbog čega treba glasati za nju. Ona ti to pokazuje onime što radi, javno govori, dokumentuje ali ti to nešto slabo razumeš. Jel tako?

  4. Tesic jeste bio na crnoj listi UN od 2003.,ali je sa nje skinut 2013.,i nije ga sa nje skinuo Vucic vec UN,i od tada je on sasvim kredibilan partner svih clanica UN,tako da su ove Marinikine tvrdnje cista nebuloza,kao i mnoge pre,u sta smo se uverili.

  5. Od kleveta se ne zivi dragi moji. Skupljate citaoce i preglede samo zato sto blatite Vucica i ostale, nije vam dobar posao lagati narod.

  6. Kako neko moze bio sta poverovati Mariniki koja je karijerista i ide iz partije u partiju zboh sopstvenog interesa i svasta ce reci za saku zlatnika para

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.