Vučić vratio u Skupštinu Zakon o eksproprijaciji, Vlada ga povlači iz procedure

Ostavite komentar


  1. Mora primiti jos clanova u SNS i na drzavne jasle da pokrije ovu novu strucnu javnost koja ce da mu aminuje predlozene zakone… Cccc isteraste mu pare iz dzepa….

  2. I, ko ce sad da odgovara za ovaj surovi pokusaj otimacine dedovine?! Gde je odgovornost Vlade i predsednika?! Nemaju oni obraz, odgovornost je njima stran pojam.

  3. Narode moj samo napred ovi su zreli ko kruške padaju brzo još veći pritisak da ponište i zakon o referendumu, posle toga vodja mafije da se natera da klekne pred kamerama njemu omiljene televizije u društvi onog ubice Mitrovića da se izvinu ovom narodu za maltretiranje i uništavanje.

  4. A zašto vraćanje cenzusa od 50% za referendum nije zahtev? To je po meni najveća podvala u novom zakonu, kojom Vučić isključuje mogućnost bojkota referenduma i tako otvara put za usvajanje svog ličnog ustava u januaru.

  5. I tako je jedan Manojlovic izborio jos jedan mandat SNS -u. Bilo je to jedne noci u decembru 2021 godine.

  6. Jeftino i krajnje prozirno bi da skupi poene u svoju korist. Namera Vlade da progura inkriminisane zakone na štetu gradjana, zaslužuje samo jedan komentar; Dole Vladaaaaa,,,,,,

  7. Šta je sa ukinutim referendumskim CENZUSOM od 50% građana sa biračkim pravom ?!
    To je bila glavna zamerka građana a ne pominju je ni Vučićeva administracija ni Kreni-promeni ?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.